Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Rama+passe-partout - Slaskie

xmartyx
    Guest

Domyślnie Rama+passe-partout - Slaskie

Czy ktos z forumowiczow moglby polecic jakas firme zajmujaca sie oprawa zdjec. Szczegolnie chodzi mi o firme w wojewodztwie slaskim (Czestochowa najlepiej). Oprawa zdjec A2 w ramy 50x70, z przycieciem passe-partout do 3 roznych wymiarow okienka. Najlepiej z wykorzystaniem materialow firmy Nielsen.

Bywalec
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

W Castoramie pytałeś?
    Mają tam takie stoisko gdzie do wyboru jest kilkadzisiąt rodzai ram + kolorów passe partout. Wszystko robią ręcznie na miejscu - na wyznaczony rozmiar i termin.
    Wiem, że nic nie wiem :/

Początki nałogu Awatar sbogdan1
    Miasto
    k.Bielska - Białej

Domyślnie

Dokładnie j.w. Castorama , przynajmniej w BB robią to idealnie szybko perfekcyjnie nigdy się nie zawiodłem w tej firmie na jakość wykonania , do tego do wyboru z szybą anty refleksyjną .
    EOS 40D,BG-E2N, 17-40/4L , 70-200/4L , 50/1.4, 85/1.8 ,T 28-75/2.8,

Nie kłóć się z idiotami ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem

xmartyx
    Guest

Domyślnie

Niestety w Czestchowie akurat tego nie robia... ale do BB (w sumie w Katowicach tez to robia) nie jest tak daleko. Dziekuje za pomoc.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    To jeszcze jedno pytanie odnosnie montazu zdjecie w passe-partout. Czy te Nielsena mozna zamontowac bez podklejania? Czy sa tam jakies rogi, w ktore mozna wlozyc zdjecie? czy na jakiej zasadzie sie to odbywa?
    Ostatnio edytowane przez xmartyx ; 21-07-2009 o 17:27 Powód: Automerged Doublepost

Bywalec
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Nie ma rogów do wkładania zdjęcia. Fotka jest przeważnie większa od otworu passe partout o 5mm z każdej strony. Ja przeważnie naklejam na tył fotki w rogach (i na środku - zależnie od wielkości zdjęcia) kawałki taśmy tak by wychodząc poza zdjęcia przyklejały się do tyłu passe partout. Nie jest to może zbyt szczęśliwy opis ale jaśniej chyba nie potrafię
    Wiem, że nic nie wiem :/

Uprawnienia umieszczania postów