Hmm, ciekawie wiec jaki charakter ma oddawac mafijny pingwin w sluchawkach?Zamieszczone przez Pszczola
Moj avatar to jakas alternatywna ikonka do linuksowego XMMSa (cos jak winamp) stad pingwin i sluchawki.
Hmm, ciekawie wiec jaki charakter ma oddawac mafijny pingwin w sluchawkach?Zamieszczone przez Pszczola
Moj avatar to jakas alternatywna ikonka do linuksowego XMMSa (cos jak winamp) stad pingwin i sluchawki.
mój oddaje jedenaste przykazanie DEKAlogu :P tzn to by już był undekalog hehe jakby było jedenaste - ale w każdym razie YOU CAN CANON - to będzie pierwsze zdanie jakie wymówi mój syn jeśli będę takowego miał![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
a propos...
czy wiecie że:
w Encyklopedii Imion Chrześcijańskich (bodajże tak to się nazywa) jest
Św. NIKON ?!?! serio. sprawdzałem osobiście, niewierzyłem kuzynowi...
jak to znajde to Wam pokaże zeskanowane
Zawsze można postarać się żeby był też świety Canon...
wystarczy rozmontować d70 i wrzucić do niego matryce z 20D i ewentualnie DIGIC II, wszystko skręcić i męczennik Canon gotowy![]()
Ostatnio edytowane przez Il fuoco ; 26-08-2005 o 14:34
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Skadze! Absolutnie! Wrecz przeciwnie! Bialo-czerwoni, to moze byc tylko jasna strona mocy! Z definicji!Zamieszczone przez Robert P.
Wystarczy zreszta spojrzec na kolorystyke obu for :-)
Kurde, ja mam kradziony...
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
Sw. NikonZamieszczone przez Il fuoco
NIKON po lacinie znaczy "zwyciezca", ale jak wiadomo cesarstwo rzymskie upadlo, tak wiec co do apartow tez sie mogli mylic![]()
Nikony NIE beda swiete![]()
A aparat nie wystarczy?Zamieszczone przez hazan
...
aha to piszecie co pokazuje avatar ? otoz moj przedstawia moja wlasna osobe, avatau nie kradlem, usmazylem samza mna w tle, nie to PS to moj irlandzki pokoj hehe a nad glowa napis veritas - aequitas jak kto ogladal boondock saints (prawda djtermoz ?
) to wie o co chodzi
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.