Chociaż ciekawi mnie jeszcze jakie to ISO
Chociaż ciekawi mnie jeszcze jakie to ISO
Canon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4x
zdaje sie ze ISO 200 ale to juz w EXIF musze sprawdzic,
a zaszumilo po wyciganieciu nieco z RAW i po autopoziomach
fajna jaszczurka. Wyspie też nic nie brakuje, ale jaszczurka fajniejsza
Kane oba bardzo fajne, u jaszczurki jedynie psuje odrobinę cień przy oku od źdźbła trawy (czepiam się:-)), ale nie zawsze uda się tak jak byśmy chcieli. Tym bardziej robiąc zdjęcia płochliwym "modelom".
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Robson1: wiem wiem cien psuje ale widac jaszczurke w naturalnym srodowisku, mam nadzieje ze kiedys uda sie ktoras upolowac w czystszym terenie
a wyspa zrobiona z tej samej miejscowki co jaszczurka![]()
Jaszczurka mi się w sumie podoba. trawka nieco przeszkadza. Za to kolorki ma super! Wyspa tez niczego sobie. Może tylko przydało by się dodac troszkę kolorków, bo przy jaszczurce wyszła odrobinę "sprana".
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
Pare końskich:
1. Jedna nóżka bardziej I
2. Jedna nóżka bardziej II
3. Samotny
4. Wypas
Dwójka podoba mi sie gł0ownie za kolor konia, ładnie oddany. Natomiast czwórka jest IMO świetna ze względu na bardzo plastyczny kadr, podoba mi się
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..