Jeszcze jeden:
Kane, zdjęcia ptaków bardzo mi się podobają. Fajne kadry, trochę mi się kojarzą ze zdjęciami do legitymacji.
Czy ten staw to Pszczyna?
hehe raczej do kartoteki policyjnej ;-)Zamieszczone przez Reno
Tak ;-)Zamieszczone przez Reno
A ja na to jak na lato - a na poważnie. Kiedyś w Toruniu widziałam faceta, co na rękach niósł do weterynarza jakieś małe rogate zwierzątko. Po rozmowie z nim okazało się, że to muflon z toruńskiego ogrodu botanicznego. Takie piękne oczy miał. I w ogóle taki milusi był... Mój muflon nie jest taki owłosiony jak tamtenZamieszczone przez kami74
![]()
Kane: fajne ptaszki. Dzisiaj płynąc łodeczką widziałam czarnego ptaka (chyba perkoza) jak na skałce wyciągał swoje skrzydła... Aż pożałowałam, że nie mam aparatu ze sobą...
Ekhm...Zamieszczone przez lemina
![]()
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Tesknota czy radosc (zadowolenie)? ;-)Zamieszczone przez lemina
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Myślę, że to nie należy do tematu wątkuZamieszczone przez Pszczola
Jeśli kane opublikuje zdjęcia muflona, to wtedy może dołączę się do dyskusji o muflonach (bardzo sympatyczne zwierzątka)
Głos tracisz?Zamieszczone przez kami74
To może do lekarza idź (aczkolwiek głos nie jest potrzebny do robienia zdjęć
)
Ciekawe który bardziej zmęczony hmm ... Lucek czy woźnica( fajowy moment ).
Drugie fajne - klimatczne ... choć ja wolę jak coś się dzieje ( SPINING ) ... ale to już takie hobbystyczne zboczenie![]()
Pierwsze super wypatrzone. Lucek ma minę typu: Qr...a więcej nie piję
Drugie hmmm. to chyba znów wina skanu ale takie ciutek bure jest.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..