ktos mnie podrzucił linka : http://www.kameruni.com - mozna tu polecić dobrych kamerzystów, z którymi sie fajnie współpracuje lub można też w drugą stronę napiętnować kamerunów którzy "uświetniają" swoją osobą tę, jakże piękną uroczystość.
Do wszystkich fotografów slubnych
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aciek_l Zobacz wpisSwoją drogą, w tym sezonie na 6 wesel dotychczasowych, 2 razy pracowałem z kamerzystą. I raczej nic nie wskazywało na to, żeby tak było tylko przez obniżenie kosztów wesela.
PS: Czyli Panie i Panowie, +10 do naszej charyzmy, że niejako jesteśmy bardziej pożądani, czyli fajniejsi, czyli lepsi
Komentarz
-
Zamieszczone przez marekb Zobacz wpisnie ma problemu jak widać na filmie "fotograf z ADHD", że można umieszczać również owych1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Komentarz
-
Tez znam tego fotografa, hi,hi,hi...
W czasach analoga biegal z rolka fimu w zebach ;-)Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
Take nothing but pictures, leave nothing but footprints
Komentarz
-
I super, nie ma się z czego śmiać, przecież wesele to uroczystość radosna i jeżeli nam tej radości na zdjęciach czasem brakuje, to trzeba ją jakoś wywołać, więc najczęściej trzeba swoim zabawnym zachowaniem
Komentarz
-
W.g mnie może nago biegać. To po prostu zabawne. Inna sprawa, że ten film z jutuba to czysta definicja tego, co sprawia, że na szczęście coraz więcej par nie korzysta z ,,''. Ta pani w czerwonym pewnie będzie sobie dobrze wspominać zabawę z wesela. Może nawet te dobre wspomnienia utrwalą zdjęcia nadpobudliwego. ale już z całą pewnością kubłem baaaardzo zimnej wody będzie obejrzenie tegoż ....Ot cała prawda o wielu ,,realizatorach obrazu ruchomego''. Przecież na zdjęciach też można pokazać turpistyczną stronę tego dniaTylko kto to kupi? A2 godzinne filmy z żarcia kotleta etc wciąż mają rynek.
Komentarz
-
Ta strona jest boska - i fajnie że często dodawane są nowe wpisy. Robiłem narazie kilka slubów i na szczęście nie trafiłem na rasowego Kameruna. Dlatego na moim ślubie będzie tylko fotograf.
Komentarz
-
Na filmiku widać bardzo ładną pracę nóg fotografa i profesjonalne wykroki usprawniające przekadrowywanie :-) Przypomniało mi to pewne wydarzenie, kiedy fotografowi robiącemu podobne "tańce" pękły przy takim rozkroku spodnie :-) Pan młody akurat zajmował się wspinaczką i poradził nieszczęśnikowi, żeby ubierał sobie gacie do wspinu, bo mają w kroku klin i pozwalają na duży rozkrok ;-))
A tak wracając jeszcze do tego filmiku "fotograf z ADHD", to oglądając go ma się kompletne studium na temat zachowań ludzi na weselach :-) Dwóch znieczulonych kolesi pląsa razem (na początku), pani nakręcona przez fotografa ma lekko zobojętniałego partnera, muzyka to po prostu esencja weselnej twórczości itd. :-)
http://www.youtube.com/watch?v=XHezKmJM5Ts - tutaj jest od tego samego autora znakomicie pokazana bezgraniczna kreatywność robiących ślubne plenery :-))
Czasami się cieszę, że nie muszę focić wesel :-)1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Komentarz
-
ostatnio zostałem zaproszony na pokaz filmu z ślubu na którym nie byłem, na szczęście zostałem uprzedzony, że trwa 6 godzin!! nie poszedłem
Komentarz
-
coś z tym jest bo coraz częściej młodzi chcą tylko zdjęcia nawet wynajmują 2 fotografów ale kamerzysty nie widac____________________________________________
Canon 5DmkIII + 5D + 350D + szklarnia i pozostałe bajery
Komentarz
-
To jeszcze ktoś kręci takie filmy??? Myślałem, że czasy 6-8 godzinnych arcydzieł upamiętniających rosołek, wódeczkę, zakąski, danie główne, bigosik i na dokładkę jakąś tam zabawę, już bezpowrotnie minęły wraz z odejściem kamer VHS i ich 240 minutowych kaset :-) Kiedyś w dobrym tonie było posiadanie co najmniej dwóch kaset z wesela, których oglądanie było po prosty pretekstem do otwarcia kolejnych butelek gorzały :-) Byłem chyba na jednym takim "pokazie" i potem już odmawiałem. W życiu widziałem tylko jeden fajny film z wesela, który trwał nieco ponad pół godziny i obejmował przygotowania, ślub, wesele, poprawiny, a więc kompletna dokumentacja - film zrobił ambitny amator (podkreślę to jeszcze raz - AMATOR, który na życie nie zarabiał jako kamerun ;-) ). Ten film zawsze stawiam w opozycji do innego "dzieła", które z kolei spłodził nawiedzony absolwent filmówki - oglądało się to mniej więcej tak, jak się słucha muzyki Pendereckiego, czyli coś tam widać/słychać, ale nikt za cholerę nie wie o co chodzi :-)
Zamieszczone przez adino Zobacz wpiscoś z tym jest bo coraz częściej młodzi chcą tylko zdjęcia nawet wynajmują 2 fotografów ale kamerzysty nie widacOstatnio edytowany przez bundy; 4697.1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Komentarz
-
no to ja napiszę że w moim mieście jest odwrotnie-podstawa to Film,fotki z wesela jako dodatek-może przez brak profesjonalistów-bo prawda jest taka że kamerować potrafi każdy głupek...wieczorem może cos od siebie dorzuce-jakiegoś kameruna hehe
Komentarz
Komentarz