ktos mnie podrzucił linka : http://www.kameruni.com - mozna tu polecić dobrych kamerzystów, z którymi sie fajnie współpracuje lub można też w drugą stronę napiętnować kamerunów którzy "uświetniają" swoją osobą tę, jakże piękną uroczystość.
ktos mnie podrzucił linka : http://www.kameruni.com - mozna tu polecić dobrych kamerzystów, z którymi sie fajnie współpracuje lub można też w drugą stronę napiętnować kamerunów którzy "uświetniają" swoją osobą tę, jakże piękną uroczystość.
Niezła inicjatywa.Ciekawe, czy kamerzyści mają taką stronę o fotografach.
![]()
nie ma problemu jak widać na filmie "fotograf z ADHD", że można umieszczać również owych
Też prawda.
Byleby nie zostać tematem tamtejszego posta...![]()
Edit: Swoją drogą, w tym sezonie na 6 wesel dotychczasowych, 2 razy pracowałem z kamerzystą. I raczej nic nie wskazywało na to, żeby tak było tylko przez obniżenie kosztów wesela.
Ostatnio edytowane przez aciek_l ; 19-07-2009 o 17:51
Hehehe... znam akurat tego fotografa z filmiku :-) On tak pracuje zawsze - po prostu musi być show (czasami wychodzi lekkie przegięcie w kościołach i księża się pienią :-) ). Z drugiej strony, jeśli swoim zachowaniem stymuluje ludzi do fajnych zachowań przed obiektywem to jest ok. Dużo widzi się ujęć typu "dwa podrygujące smętnie słupy soli" i człowiek się zastanawia czy to wesele było czy stypa :-) A tutaj przynajmniej "girls gone wild" ;-)
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Tez znam tego fotografa, hi,hi,hi...
W czasach analoga biegal z rolka fimu w zebach ;-)
Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
Take nothing but pictures, leave nothing but footprints
I super, nie ma się z czego śmiać, przecież wesele to uroczystość radosna i jeżeli nam tej radości na zdjęciach czasem brakuje, to trzeba ją jakoś wywołać, więc najczęściej trzeba swoim zabawnym zachowaniem![]()
W.g mnie może nago biegać. To po prostu zabawne. Inna sprawa, że ten film z jutuba to czysta definicja tego, co sprawia, że na szczęście coraz więcej par nie korzysta z ,,''. Ta pani w czerwonym pewnie będzie sobie dobrze wspominać zabawę z wesela. Może nawet te dobre wspomnienia utrwalą zdjęcia nadpobudliwego. ale już z całą pewnością kubłem baaaardzo zimnej wody będzie obejrzenie tegoż ....Ot cała prawda o wielu ,,realizatorach obrazu ruchomego''. Przecież na zdjęciach też można pokazać turpistyczną stronę tego dniaTylko kto to kupi? A2 godzinne filmy z żarcia kotleta etc wciąż mają rynek.
Ta strona jest boska - i fajnie że często dodawane są nowe wpisy. Robiłem narazie kilka slubów i na szczęście nie trafiłem na rasowego Kameruna. Dlatego na moim ślubie będzie tylko fotograf.