Pokaż wyniki od 51 do 60 z 134

Wątek: Canon 28mm/f1,8 vs Canon 24mm/f2,8 vs Canon L 17-40 /f4

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar mgtan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merauder Zobacz posta
    Mgtan napisal, ze do **** i od razu jest do ****. To ledwo jedna opinia.
    Kolego hamuj sie troche prosze, gdzie tak napisałem że jest do ****? słucham... bo wciskasz mi coś czego nie powiedziałem, a to bardzo nie fair.

Ja powiedziałem bazując na podstawie 2 egzemplarzy, które miałem w ręku i opisałem co jest nie tak. Dla porównania w następnym poście widzimy linki i obrazki że jednak jest i O.K. tak więc mamy tu do czynienia z klasycznym rozrzutem produkcyjnym u Canona. A to niestety żadna nowość że tak jest.

sylwester Samluk Ty sie chłopie nie martw - mam poprostu inne preferencje :-) jak widzisz są i dobre szkła.
    To tak jak ja miałem z 24-70 szukając dla dobrego kolegi...przerobiliśmy 5...ja nie upatrzyłem a jemu jedna z 5 sztuk grała jak tarara - jak by mi tak dział to być może miałbym 24-70 w miejsce 24-105. :-)

Broń Boże nie myśl że ja sie chce utwierdzić w przekoaniu że mam racje i jest do ****... wolał bym sie utwierdzić w przekonaniu iż "cholera to szkło jest fajne i jasne" i mam nadzieje, że mnie zaskoczysz mile :-) stąd mój tekst o samplach. Zawsze jestem ciekaw jak sie sprawują szkła jasne.

Z UWA na Cropa niejest kolorowo.. mamy 10-20-stki o światłach 3,5-5,6, potem kosmicznie drogie 16-35 II a potem co? Sigma 20 f/1.8 - jak dla mnie bomba gdy nie AF i znowu szukanie sztuki...następnie 20 2.8 canon, 28 f/1.8 i 35 f/2... ja wiem jest jeszcze super L-ka 24 1.4 ale samo szkło kosztuje tyle co prawie mój cały zestaw :-)
    Ostatnio edytowane przez mgtan ; 20-07-2009 o 23:12
    Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
    24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
    Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...

Uprawnienia umieszczania postów