Pokaż wyniki od 1 do 10 z 53

Wątek: [stlkr] warszawa w hdr

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

hdr to takie disco-polo fotografii tak jak w fot. ślubnej ramki, aniołki i selektywny kolor..
    Jak nie masz o tej technice wykonywania zdjęć bladego pojecia,a tym bardziej o procesie obróbki to może i dla ciebie jest to disco polo,obejrzyj zdjęcia Przemysława Zacharuka to ci się światopogląd zmieni i pomyślisz ,,co ja robie tu zle że moje tak nie wyglada? "
    EOS + L i kupa gratów ...

Awatar dfence
    Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
    Jak nie masz o tej technice wykonywania zdjęć bladego pojecia,a tym bardziej o procesie obróbki to może i dla ciebie jest to disco polo,obejrzyj zdjęcia Przemysława Zacharuka to ci się światopogląd zmieni i pomyślisz ,,co ja robie tu zle że moje tak nie wyglada? "
    Być może zdziwisz ale jakieś tam mam...i na tym forum można znaleźć udane HDR pod którymi złożyłem stosowny pokłon.
    Nie mniej jednak popularność tej techniki i jej wszechobecność w wielu przypadkach nieuzasadniona sprawia że kojarzy mi się ona z niebem rodem z Quake 1....jeden wielki odpust. Czasami wydaje się że jest to ratowanie na siłę zdjęć ze spaceru foto....a przecież nie każdy foto wypad musi owocować zdjęciami które nas zadowalają...trzeba tylko umieć to przełknąć.

Druga sprawa to że muszę Ci przyznać rację...są ludzie którzy robią to z wyczuciem tematu i wyczuciem obróbki...Generalnie nie posługuję się tą techniką, nie czuję jej.

Uprawnienia umieszczania postów