Zrobiłem pare zdjęć testowych gdzie i jak mogę je zamieścić?
Zrobiłem pare zdjęć testowych gdzie i jak mogę je zamieścić?
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Niestety mam problem z wklejeniem zdjęć. Jeśli je zmniejszam z 3 mega do 200kb to jakość jest kiepskaNo ale generalnie jest dużo lepiej jeśli używam krótkich czasów zdjęcia na moje oko są ostre. Jeśli chodzi o test z kartką to jestem w stanie przeczytać napis pomiędzy 2mm a 2mm. Czy zatem moge uznać, że jest ok?
jak przy krotszych czasach jest ok to chyba znaczy ze tamte byly poruszone ;]
350D
gdybys byl ze Slaska, sam uzyczylbym swojego statywu, tak bez niczeog nie mozmey porownac
zmniejsz do 200 kb albo zrob croppa i poslij link zobacymy jak to wyglada![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
dzięki Thorin ale niestety trochę daleko. Próbowałem umieścić zdjęcie chartu ale wyskakuje jakiś błąd. Zmniejszyłem do 200 kb i nieudało sie wstawić??.
Dzisiaj byłem na działeczce i zrobiłem trochę zdjęć głównie portrety i trochę różnych kwiatuszków itp. Generalnie moim zdaniem ostro dlatego myślę, żę chyba to mój błąd gdyż używałem zbyt długich czasów ekspozycji
Zamieszczone przez WojtekG
wyślij mi na maila to porównam ze swoimi i dam Ci znać semtex@poczta.onet.pl
5d + L plecak
Zamieszczone przez WojtekG
ale gdzie wyskakiwal blad ? jesli na pbase to niewiem o co chodzi, jesli na forum to bardzo mozliwe bo tu tylko 29 kb na plik udostepnioneno coz, by tu watek o felernym tamronie, pogadaj z jego zalozycielem, watek zwal sie chyba "legendarny tamron" czy cos takiego...
W galerii Canon Board myslałem, że jest 244 kb, a w pbase wydawało mi się, że trzeba wykupić abonament za umieszczenie zdjęć.