Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 59

Wątek: Tamron 28-75 f/2.8- czy felerna sztuka?

WojtekG
    Guest

Domyślnie

Zrobiłem pare zdjęć testowych gdzie i jak mogę je zamieścić?

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA
    ...

WojtekG
    Guest

Domyślnie

Niestety mam problem z wklejeniem zdjęć. Jeśli je zmniejszam z 3 mega do 200kb to jakość jest kiepska No ale generalnie jest dużo lepiej jeśli używam krótkich czasów zdjęcia na moje oko są ostre. Jeśli chodzi o test z kartką to jestem w stanie przeczytać napis pomiędzy 2mm a 2mm. Czy zatem moge uznać, że jest ok?

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

jak przy krotszych czasach jest ok to chyba znaczy ze tamte byly poruszone ;]
    350D

Miasto
    Silesia

Domyślnie

gdybys byl ze Slaska, sam uzyczylbym swojego statywu, tak bez niczeog nie mozmey porownac
    zmniejsz do 200 kb albo zrob croppa i poslij link zobacymy jak to wyglada
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...

WojtekG
    Guest

Domyślnie

dzięki Thorin ale niestety trochę daleko. Próbowałem umieścić zdjęcie chartu ale wyskakuje jakiś błąd. Zmniejszyłem do 200 kb i nieudało sie wstawić??.
    Dzisiaj byłem na działeczce i zrobiłem trochę zdjęć głównie portrety i trochę różnych kwiatuszków itp. Generalnie moim zdaniem ostro dlatego myślę, żę chyba to mój błąd gdyż używałem zbyt długich czasów ekspozycji

Początki nałogu Awatar Semtex
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WojtekG
    dzięki Thorin ale niestety trochę daleko. Próbowałem umieścić zdjęcie chartu ale wyskakuje jakiś błąd. Zmniejszyłem do 200 kb i nieudało sie wstawić??.
    Dzisiaj byłem na działeczce i zrobiłem trochę zdjęć głównie portrety i trochę różnych kwiatuszków itp. Generalnie moim zdaniem ostro dlatego myślę, żę chyba to mój błąd gdyż używałem zbyt długich czasów ekspozycji

wyślij mi na maila to porównam ze swoimi i dam Ci znać semtex@poczta.onet.pl
    5d + L plecak

Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WojtekG

ale gdzie wyskakiwal blad ? jesli na pbase to niewiem o co chodzi, jesli na forum to bardzo mozliwe bo tu tylko 29 kb na plik udostepnione no coz, by tu watek o felernym tamronie, pogadaj z jego zalozycielem, watek zwal sie chyba "legendarny tamron" czy cos takiego...

WojtekG
    Guest

Domyślnie

W galerii Canon Board myslałem, że jest 244 kb, a w pbase wydawało mi się, że trzeba wykupić abonament za umieszczenie zdjęć.

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów