Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Poznań, portrety, fashion itp.

Domyślnie Poznań, portrety, fashion itp.

Witam,
    Muszę wykombinować plener dla modelki (tworzy portfolio), chwilowo pomysłów brak, a narazie bez studia chcę zrobić zdjęcia, zależy modelce na plenerze.
    Co polecicie do zdjęć typu fashion, portretów.

Niedawno robiłem trochę zdjęć w parku sołackim, na półwiejskiej i starym rynku...ale nie byłem super zadowolony.
    Pozdrawiam
    Paweł Kasprzak

draffter
    Guest

Domyślnie

Pomyśl o ogrodzie botanicznym, może palmiarnia.
    Poza tym świetnie się robi takie zdjęcia w Rogalinie, Kórniku, ale najpierw warto zagadać z odpowiednimi ludzmi, czy wpuszczą Cię do środka i pozwolą robić fotki. Wiem że w Kórniku kiedyś wpuszczali (wystarczyło legitymacje z klubu foto pokazać), nawet na wieże weszliśmy.

Domyślnie

Muszę do Rogalina podjechać, a może zadzwonić - jakiś kontakt znalazłem na stronie.
    Problemem może być legitymacja, bo takowej nie mam. Może ma ktoś więszke doświadczeina, albo jakieś inne miejsca jak Rogalin - czyt. jakieś pałacyki, trochę eleganckie sale/pokoje... itp.
    Sprzętu dużo nie mam, bo lampa i blenda, więc prądu użyczać mi nie muszą, byle pozwolili np. położyć się/usiąść na jakiejś klasycznej wersalce czy pochodzić po jakiejś sali.
    Myślałem też o jakimś hotelu, żeby wjechać na jakieś piętro i na piętrze w hotelu zrobić, bo żeby wewnątrz to trzeba wiadomo pokój wynająć
    Pozdrawiam
    Paweł Kasprzak

Zablokowany

Domyślnie

O to ja też skorzystam z takiego tematu również szukam portretowego miejsca w Poznaniu z tym ze oprócz wyglądu zależy mi na bezpieczeństwie moim, aparatu no i może też modelki, mam na myśli nadopiekuńczych dresów.

No to czekam na odpowiedzi

Początki nałogu Awatar talarczyk
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

Chodzą słuchy o fajnym świetle na stacjach PST ale osobiście tego jeszcze nie sprawdzałem...

Uprawnienia umieszczania postów