Zarząd też od niedawna foci więc muszę mieć jakieś info na tzw. dzień dobry żeby przekonać...
![]()
Witam,
Trafiłem na ten wątek zupełnie przypadkiem, przy okazji poszukiwania informacji o Godzinie W 2009. Czy bylaby możliwość dołączenia do Was ? Nie posiadam Canona, pstrykam z epoki godziny "W". Chciałbym uchwycić kilka miejsc związanych z Powstaniem. Samemu to może być nieco trudne, bo Warszawy praktycznie nie znam. Planuje przyjechać do Wawy od rana w sobotę i późnym wieczorem wyjechać. Opcja zwiedzania kanałów, nawet na dziko była by wspaniałą sprawą.
pozdrawiam,
Bolas
Ostatnio edytowane przez bolas ; 27-07-2009 o 11:14
Temat ciekawy, zainteresowanie jest ale Sergiusz stracił zainteresowanie rzuconą propozycją chyba, bo się tu nie pokazuje.
Ja niestety (lub stety) muszę odpuścić sobie do Warszawy w tę sobotę ze względu na otrzymane zlecenie foto w tym dniu...
BTW... Mam nadzieję, że uda Wam się zorganizować to spotkanie. Na pewno będzie okazja sfotografowania wielu interesujących tematów/sytuacji...
Moim zdaniem zainteresowania wielkiego raczej nie ma. Oczywiście mogę się mylić więc proponuję dopisać się do listy. Mnie też wpadło na ten dzień zlecenie ale na siedemnastą powinienem się wyrobić.
Lista
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.