Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
no wiec pofatygowalem sie na wuwuwu Pana Panka i nie kumam Twojej wypowiedzi. Pan Pank ma bardzo fajna stronke z ********ymi kotletami, na prawde sympatyczne zdjecia, i technicznie super, i z jajem, i z pomyslem. Mysle ze Pan Pank musial sie dlugo starac, zeby dopracowac sie swobody robienia takich zdjec.
A jesli chodzi o Twoje, to fota nr 1 jest super, oczywiscie duzo nie gra, ale ma "to cos", i modelka wyszla najatrakcyjniej. Na pózniejszych juz tego nie ma. To tak ode mnie.
Pozdrawiam
pozdrawiam
Po ziomalsku. Po polsku, pytałem o co Ci chodzi? Teraz rozumiesz? Wyjaśnisz?
No tak, kolorowane oczka już były, teraz mamy następny level, czyli kolorowane postaci na czarno białym tle. Lepiej, zamiast bawić się w kiczowate kolorowanki, skup się na kadrze, to zdjęciom na pewno wyjdzie na zdrowie.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
uuu po ziomalsku, a moim zdaniem po "kiczowatemu" jak to sam mawiasz
zdjęcie wstawiłem tak sobie , na kadr nie było czasu, tło w kolorze beznadziejne a efekt czarno biały bo się akurat tego uczyłem , mimo wszystko i tak wygląda lepiej niż w oryginale, ale to co mi się podoba w tym zdjęciu to szczere życie które w niego włożyły te dzieciaki.
do pana pank: jak już tak dociekasz i ciśnienie CI skacze to powiem CI że pisząc te słowa z przed kilku postów miałem na myśli niektóre Twoje zdjęcia ale przecież nie o nich ten temat więc się nie będę rozpisywał.