eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee............ mogę wiedzieć co się z oczami stało???
Fakt, oczy masakra.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Troche za centralnie i za duzo gory. W sumie obcialbym tez boki i zostawil pionowy prostokat.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
no wiec pofatygowalem sie na wuwuwu Pana Panka i nie kumam Twojej wypowiedzi. Pan Pank ma bardzo fajna stronke z ********ymi kotletami, na prawde sympatyczne zdjecia, i technicznie super, i z jajem, i z pomyslem. Mysle ze Pan Pank musial sie dlugo starac, zeby dopracowac sie swobody robienia takich zdjec.
A jesli chodzi o Twoje, to fota nr 1 jest super, oczywiscie duzo nie gra, ale ma "to cos", i modelka wyszla najatrakcyjniej. Na pózniejszych juz tego nie ma. To tak ode mnie.
Pozdrawiam
pozdrawiam