Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Dlugie wyswietlanie podgladu - 5D

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie Dlugie wyswietlanie podgladu - 5D

Ostatnio jakos , jak znow uzywam starej 5 , dosc dlugosc uplywa zanim zrobione zdjecie pojawia sie na wyswietlaczu , tzn trwa to 2-3s , no moze sie to niektorym malo wydawac ;] , ale prawda jest taka ze wczesniej to trwalo jedynie ulamek sekundy. Uzywalem kart z nowa 5 , czy pomimo tego ze karty formatowalem na starej 5 , cos moglo zostac , no nie wiem jak to okreslic , co wplywa teraz na dzialanie starej 5 ? Ktos spotkal sie z czyms podobnym ?
    no comment...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    127.0.0.1

Domyślnie

Spróbuj wyłączyć 'Add original decision data'. W C.Fn. 20 jest. Miałem włączone (doświadczenie z 40D) i żyłem w nieświadomości, że może być szybciej (w 40D nie ma to wpływu, w 5D ma).

Dokładniej opisane tu: http://canon-board.info/showthread.php?t=47588&page=3
    Ostatnio edytowane przez dr11 ; 16-07-2009 o 16:56
    .

Uzależniony Awatar bakulik
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    Ktos spotkal sie z czyms podobnym ?
    Tak, ja, jak poużywałem trochę 50D i wróciłem do 30D. Po prostu zawsze tak było, tylko nie zwróciłeś uwagi.
    Pozdrawiam
    Łukasz Bakuła
    „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

bakulik to nie bardzo ;]

dr11 dzieki faktycznie jest teraz ok heh , cos musialem grzebac i nawet nie wiedzialem , w 40d pomimo tego dziala i tak szybko

mozna zamknac ;]
    no comment...

Uprawnienia umieszczania postów