Witam,
jak to jest z wyświetlaniem zdjęć na stronach, mam galerię coppermine i patrzeć na nią nie mogę, domyślana kompresja wyswietlanych zdjęć jest obrzydliwa, picowanie i resamplowanie zdjęć mija się z celemżadne zaklęcia ctlr+R, shift+A nie działają
Wniosek jest taki, że jeśli ja nie mogę patrzeć na te fotki to odwiedzający tym bardziej??: chamówą byłoby zmuszać wszystkich do pobierania trochę większych plików ale strony z fotografiami są dla oka więc jakąś możliwość poprawy wyglądu powinienem oferować. Być może u mnie w systemie coś nie tak ? Bo mam wrażenie że to od nie dawna na moim kompie tak się wyświetla. Przykład
1.oryginalny obrazek
2.link do zdjęcia na coppermine
http://jarex.freehostia.com/displayi...up&cat=0&pos=0
A może to wina coppermine że skróty nie działają ? jak dać szansę odwiedzającym na zobaczenie zdjęcia w normalnej krasie ? Dodam że z Internet Explorerem mam podobnie i też od niedawna , ale pal licho mnie , gorzej że oglądający widzą takie g...bez możliwości poprawy widoku
No dobra, w Firefoxie coś działa ale tylko dla zdjęcia otwartego w nowym oknie, przy normalnym przeglądaniu nic nie działa...