Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: [Propi] Maria Peszek, na żywca

Początki nałogu Awatar Propi
    Miasto
    Chodzież / Poznań

Domyślnie [Propi] Maria Peszek, na żywca

Jakimś cudem udało mi się załatwić akredytację na ostatni koncert Marii Peszek w Poznaniu... no i działo się Pogoda dość niesprzyjająca, dlatego bardziej zwyrodniali fani płakali z powodu braku półnagiej artystki... Ja zaś cieszyłem oko, widząc wspaniały lightshow i jedną z nielicznych gwiazd polskiej muzyki, która oferuje na koncertach coś innego niż odśpiewanie najnowszej płyty. Poniżej kilka bardziej udanych kadrów... wszystkie na 85mm.

Zablokowany
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

ostatnie dwa są, genialne, bardzo mi sie podobają - szczególnie ostatnie, dobra robota!

Miasto
    GDAŃSK

Domyślnie

Biroąc pod uwagę treść występu tylko fotografia 4 mówi nam o tym, co szczególnego się działo na scenie. Treść pozostałych jest banalna i uboga w wydarzenia. Nie jest ważne co się dzieje na takiej scenie - bo to jest zawsze to samo - rozdziawione usta, pół głowy w statywie, z tyłu dymy, kolorowe światełka - obraz tyle banalny co infantylny. Kompozycja fotografii 4 - trójkątny strumień światła podkreślony linią ciała i kształt pióropusza rywalizują ze sobą o miejsce w kompozycji kadru a dynamika ruchu artystki znosi statyczność tego układu. Za zdjęcie 4 - gratulacje.
    450D, 24-105 L, 75-300 IS, kit, 2 lampy Canon.

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

4 i 5 fajne. bardzo jak zalatwiles akredytacje? mozesz na prv

Zablokowany

Domyślnie

Ostanie dwa faktycznie dobre, tylko jak dla mnie troszkę za daleko

Uprawnienia umieszczania postów