w jaki sposób sprawdzić na szybko w obecności kuriera obiektyw
jutro dostanę 50mm f/1.4 - jak na szybko sprawdzić autofocus i BF oraz FF![]()
w jaki sposób sprawdzić na szybko w obecności kuriera obiektyw
jutro dostanę 50mm f/1.4 - jak na szybko sprawdzić autofocus i BF oraz FF![]()
2x20d + BG-E2 + T 17-50 F/2.8 + EF 50 F/1.4
Trzeba zacząć od zgrzewki piwa dla kuriera żeby zechciał poczekać![]()
Pozdrawiam
Marek/Biperek
w jaki sposób "na szybko" sprawdzić obiektyw W OBECNOŚCI KURIERA
jutro dostanę 50mm f/1.4 - jak na szybko sprawdzić autofocus i BF oraz FF ---> trochę o tym poczytałem na forum ale chciałbym poznać szybki i w miarę miarodajny sposób na rozpoznanie "nieostrego" czy "trefnego" egzemplarza, z którym będę się bujał tygodniami po serwisach ...
co nagle to ..... wiadomo, ale chcę mieć czyste sumienie, że wykonałem chociaż plan minimum![]()
Ostatnio edytowane przez shutterblade ; 14-07-2009 o 20:45
Ale po co ? Naprawde myslisz ze kurier przyjmie to spowrotem ze wzgledu na jakis BF/FF ?? ROTFL!
Weź pod uwagę, że kurier ma zapłacone za kurs w jedną stronę... Twoją![]()
Zakupując obiektyw przez internet masz 10 dni na zwrot towaru. Także nie musisz sprawdzać obiektywu przy kurierze.
pozdrawiam
ja tez uwazam po WILEU dosiwadczeniach ze szklo mozna przetestowac jedynie w pracy. u mnie po 2-3 slubach jestem cos w stanie powiedizec nt szkla.
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max
:-? za późno ... już popadłem w paranoję ... na dodatek poczytałem trochę o 85mm f/1.8 i mam wymieszane jak w betoniarce :-?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ok, masz rację ... doczytałem regulamin sklepu - mam magiczne 10 dni na testy :-D więc spoko, nie było tematu :-D
Ostatnio edytowane przez shutterblade ; 14-07-2009 o 21:40 Powód: Automerged Doublepost
Kwestia ogniskowej to już inny temat i sam musisz stwierdzić które szkło będzie dla ciebie lepsze i pozwoli ci na większą kreatywność.
Co do zakupu w internecie to regulaminy sklepów są mało istotne
tutaj masz jakie ci przysługują prawa i żaden sklep nie ma prawa jakimś regulaminem tego zmieniać:
http://www.uokik.gov.pl/pl/informacj...we/art468.html