Pokaż wyniki od 1 do 10 z 69

Wątek: 5d przebieg 250 000 klapnięc - czy warto kupić

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

a tak BTW - 250tys w trzy lata (wg informacji na Allegro puszka ma 3 lata) daje na okrągło licząc 250 klapnięć na dzień... Oczywiście statystycznie licząc, ale trudno mi sobie to wyobrazić w praktyce.

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koziar1 Zobacz posta
    a tak BTW - 250tys w trzy lata (wg informacji na Allegro puszka ma 3 lata) daje na okrągło licząc 250 klapnięć na dzień... Oczywiście statystycznie licząc, ale trudno mi sobie to wyobrazić w praktyce.
    Przejedz się kiedyś do jakiegoś studia robiącego packshoty dla firm, załamiesz się

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koziar1 Zobacz posta
    a tak BTW - 250tys w trzy lata (wg informacji na puszka ma 3 lata) daje na okrągło licząc 250 klapnięć na dzień... Oczywiście statystycznie licząc, ale trudno mi sobie to wyobrazić w praktyce.
    Ale zakładając że była to np puszka ślubna - znam kolesia co potrafi 'naklepać' ok 4000fot podczas jednej uroczystości, nawet przy o połowę mniejszej ilości (2000klatek), zakładając jedno wesele w tygodniu wychodzi ponad 500fot/dzień..., przy 2ch weselach w miesiącu robi się z tego ok 250fot dziennie, czyli dość prawdopodobna ilość (jeśli ktoś ma ciężką łapę)...

Pozdrawiam,
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Uprawnienia umieszczania postów