swoją drogą to wolę takie body studyjne z przebiegiem 250k, niż takie po reporterce
Ciekawi mnie cena jaka będzie na końcu.
5d2+ lenistwo: 16-35L II 2.8+70-200L 2.8 + 580ex(nie używam)
+ jeszcze 24L II i 85II L , były 17-50tami, c17-55 x2, 17-40L, 50-135 (wspaniałe szkło) 70-200L 4 i canon 350d je widział wszystkie
Ale zakładając że była to np puszka ślubna - znam kolesia co potrafi 'naklepać' ok 4000fot podczas jednej uroczystości, nawet przy o połowę mniejszej ilości (2000klatek), zakładając jedno wesele w tygodniu wychodzi ponad 500fot/dzień..., przy 2ch weselach w miesiącu robi się z tego ok 250fot dziennie, czyli dość prawdopodobna ilość (jeśli ktoś ma ciężką łapę)...
Pozdrawiam,
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Migawka to rzecz wymienialna, nikt nie płacze w samochodzie jak trzeba rozrząd wymienić, że to złom.
to może z innej strony zapytam - jak myślicie, do jakiej kwoty warto licytować takiego weterana?
2.5k moim zdaniem max, biorac pod uwage koszt serwisu oraz ewentualne (podwyższone) ryzyko dalszych komplikacji/napraw/inwestycji.
3voQ
Canon EOS 5D mk II + 5D + 500D+ sLoiki 16-400 [1.4-2.8]+ balast
----------------------------------------------------------------
Fotografia ślubna Łódź - zdjęcia ślubne, chrzest, komunia
Dokładnie tak jak napisałeś.
Za duzo masz watpliwosci wiec nie kupuj. To tak jak z autem, ogladasz i po godzinie wiesz ,ze jest ok ,ze chcesz je miec. Jesli zastanawiasz sie tydzien, czy kupic czy nie, nie kupuj. Takie jest moje zdanie, poszukaj lepszej puszki dozbieraj, cerpliwosc poplaca ;-)
http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.
Tak zwana intuicja, kobiety nie mają z tym ponoć takich problemów![]()
Polemizowal bymale nie miejsce na to ;]
no comment...
Z tego co widzę to ta puszka sprzeda się za jakieś 3,5k pln(2,6k, 3 dni do końca) - desperaci...![]()