Pokaż wyniki od 1 do 10 z 69

Wątek: 5d przebieg 250 000 klapnięc - czy warto kupić

Mieszany widok

Bywalec Awatar 3voQ
    Miasto
    LDZ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Nie chcę rozgrzeszać sprzedającego, ale takich maili w/s ,,szczegółowych i licznych'' zdjęć dostał pewnie dziesiątki. Mi by się nie chciało po 100 razy wysyłać kolejnych sampli. Inna sprawa, że w swoich aukcjach staram się dawać zawsze kilka zdjęć oferowanego przedmiotu - dość szczegółowych i zalinkować sensowne sample. Ale dziesiątki próśb: ,,a jeszcze iso 200'', ,,ja jeszcze coś na bocznym puncie'' etc. nie lubię. Zawsze najlepiej w razie wątpliwości ścierającej się z silną pokusą, po prostu pojechać po puszkę osobiście. Albo odpuścić.
    faktycznie jest to dość irytujące:/ - z drugiej strony jakby podesłali 3 foty tego body to by chyba się zbytnio nie przepracowali. Tym bardziej iż wczoraj twierdził, że nie ma żadnego szkła, żeby podpiąć i nagle 135@f2 się znalazło. Znalazło się szkło, więc pewnie znalazło by się body od tego szkiełka.

4k dałbym za 5d w niezłym stanie...nie zależało by mi pewnie na pieniążkach tak bardzo jakbym zarabiał na foceniu... w moim przypadku to jednak tylko pasja:-]
    3voQ

Canon EOS 5D mk II + 5D + 500D+ sLoiki 16-400 [1.4-2.8]+ balast

----------------------------------------------------------------
    Fotografia ślubna Łódź - zdjęcia ślubne, chrzest, komunia

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 3voQ Zobacz posta
    4k dałbym za 5d w niezłym stanie...nie zależało by mi pewnie na pieniążkach tak bardzo jakbym zarabiał na foceniu... w moim przypadku to jednak tylko pasja:-]
    Heh... Żeby jeździć Porshe wcale nie trzeba ścigać się w rajdach

Bywalec Awatar 3voQ
    Miasto
    LDZ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tatakazika Zobacz posta
    Heh... Żeby jeździć Porshe wcale nie trzeba ścigać się w rajdach
    fakt!

niektórzy wykorzystają parametry takiego Porsche a inni jak np. p.Doda kupują na pokaz. Jak Ci TT nie wystarcza to zbierasz na Porsche i nie możesz się już doczekać aż wsiadziesz za stery nie koniecznie nowego...ale co tu dywagować...jedno jest pewne, brakuje gotówki na nowy więc trzeba szukać "okazji" - ważne, żeby nie wjechać na mine podczas poszukiwań..

dzięki Panowie za pogawędkę - generalnie odpuszczam tą "ciepłą bułeczkę" i szukam dalej.
    3voQ

Canon EOS 5D mk II + 5D + 500D+ sLoiki 16-400 [1.4-2.8]+ balast

----------------------------------------------------------------
    Fotografia ślubna Łódź - zdjęcia ślubne, chrzest, komunia

Uprawnienia umieszczania postów