hehee.. dzięki Martyno_Pfakt z tym pomarańczowym to przesadzilem.. za dużo eksperymentuje.. a potam takie kwiatki wychodzą
ale obiecuje poprawe przy następnych
![]()
hehee.. dzięki Martyno_Pfakt z tym pomarańczowym to przesadzilem.. za dużo eksperymentuje.. a potam takie kwiatki wychodzą
ale obiecuje poprawe przy następnych
![]()
A mnie się podoba jak najbardziej ostatnia fotka i kolorystycznie i technicznie.
Jeżeli celem nie było osiągnięcie jak najbardziej realistycznego efektu to wyszło naprawdę fajnie.
Jeżeli faktycznie mierzyłeś w realizm, to faktycznie można by nieco zejść z nasyceniem
Tak czy siak, osobiście uważam, że temperatura zdjęcia to sprawa bardzo subjektywna i oprócz głębi często stanowi silną dodatkową formę wyrazu danego kadru.
Troszkę takie koszmarki wyszły. Zdjęcia poprawne, ale obróbka..
Pozdrawiam![]()
najtańsze lustro Canona
A taka obróbka?
13.
Zostaw suwak clarity w spokoju lepiej.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Zgadzam sie z przedmowca. Maluch wyglada jak na plakat "Orphan 2" - horror. Przekombinowane
Ostatnio edytowane przez toshimitsu ; 03-11-2009 o 12:04
Positively dirty minded
Ok.. to już się odklejam od suwaczka :P bo widzie, że na dobre mi to nie wychodzi![]()