Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Czy zmieniać G5 na Pro 1?

Domyślnie

Dzięki za odpowiedzi. Na pewno nie kupię już Pro 1. Zastanowię się jeszcze nad 300D. Martwi mnie tylko jego kitowy obiektyw, a dokładniej jego jakość. Mam jeszcze pytanie, co daje przymykanie przysłony? Nie chodzi mi o oczywiste zwiększenie głębi ostrości, ale ogólnie o jakość zdjęć.

Pozdrawiam.

Bywalec Awatar LukasS
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Cytat Zamieszczone przez LukasS
    Do ciebie pretensji nie mam, ale do 'moderatorow', ktorzy jedynie tu zagladaja zeby cos pobrzeczec, a nie moderowac, oni sie powinni znac na swojej robocie,
    W tresci postu jest wyraznie napisane ze autor sie przymierza rowniez do 300D co pasuje do kategorii, wiec nie marudz :P .
    jak ktos sie zastanawia "hybryda 8MP czy dSLR 300D" to na tym podforum lepiej mu podpowiedza niz na forum kompaktow .
    Przeczytaj temat, i zacznij cos robic na tym forum oprocz gadania...
    W przeciwienstwie do ciebie nie klasyfikuje produktow tylko po opakowaniu ale rowniez po zawartosci.
    To chyba ty twierdziles ze 300D srebrny wyglada lamersko (mniej PRO) niz czarny i takiego bys nie kupil (nawet z opcjami 10D), wiec sie zdecyduj na jakas wersje.
    10D + Stuff

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Do ciebie pretensji nie mam, ale do 'moderatorow', ktorzy jedynie tu zagladaja zeby cos pobrzeczec, a nie moderowac, oni sie powinni znac na swojej robocie,
    W tresci postu jest wyraznie napisane ze autor sie przymierza rowniez do 300D co pasuje do kategorii, wiec nie marudz :P .
    jak ktos sie zastanawia "hybryda 8MP czy dSLR 300D" to na tym podforum lepiej mu podpowiedza niz na forum kompaktow .
    Przeczytaj temat, i zacznij cos robic na tym forum oprocz gadania...
    W przeciwienstwie do ciebie nie klasyfikuje produktow tylko po opakowaniu ale rowniez po zawartosci.
    To chyba ty twierdziles ze 300D srebrny wyglada lamersko (mniej PRO) niz czarny i takiego bys nie kupil (nawet z opcjami 10D), wiec sie zdecyduj na jakas wersje.
    A gdzie twoje poczucie humoru i czytanie emotikonek? To byl ZART .

PS zejdz w koncu ze mnie, idz na piwo, lepiej ci to na nerwy podziala niz czepianie sie mojego czepiania. Mnie nie zmienisz, ja sam nikogo nie zamierzam zmieniac, a twoje czepianie sie jeszcze wiele lat moge znosic, tylko potem nie bede placil za twoja kuracje u psychologa

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojtek
    Zastanowię się jeszcze nad 300D. Martwi mnie tylko jego kitowy obiektyw, a dokładniej jego jakość. Mam jeszcze pytanie, co daje przymykanie przysłony? Nie chodzi mi o oczywiste zwiększenie głębi ostrości, ale ogólnie o jakość zdjęć.
    Nie martw sie o kitowca - bardzo przyzwoity obiektyw. I przymykanie poprawia jakosc - do f8 najlepiej o ile warunki oswietleniowe na to pozwalaja.

retiro
    Guest

Domyślnie

Kup sw nikona d70, a mnie sprzedaj tanio lampe

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez retiro
    Kup sw nikona d70, a mnie sprzedaj tanio lampe
    Zdrajca :wink:

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Nie, z G5 to juz tylko przesiadka na lustrzanke ma sens ...
    1: Canon G5 + Speedlite 420EX, tuleja 52mm; UV Marumi MC-WPC 52mm; CF Kingston 512MB+32MB; torba; Velbon DX888; baterry pack
    2: Praktica LB, CarlZeiss 35/2.8; Pentacon 50/1.8; Pentacon 200/4; pierścienie makro; osłona przeciwsłoneczna

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów