Aaa.. ja z niemieckiego nicht fersztejn, dlatego tylko 'zajrzałem'.
Aaa.. ja z niemieckiego nicht fersztejn, dlatego tylko 'zajrzałem'.
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
nie oczekujcie powalajacej jakosci tych fotek
to sa zwykle wydruki cyfrowe ktorych jakosc pozostawia jednak wiele do zyczenia.
jak ktos chce sprobowac
http://www.d-print.com.pl/index.php?p=7
58gr za A4
robisz wydruk z ktorymi idziesz jeszcze do introligatora
ktoremu placisz max 100-200 zl i masz album w twardej oprawie
Ostatnio edytowane przez bonk ; 23-11-2005 o 10:43
...
U mnie tez z niemieckim kiepsko i ze szkoly niewiele pamietam, ale od czego mamy intuicje?![]()
tak, to jest dla osob ktore chca sie z tym bawic, przygotowywac specjalnie zdjecia do druku a potem lazic po introligatorniachZamieszczone przez bonk
photobooki sa dla osob ktore nie maja na to czasu i robia wszystko kilkoma kliknieciami myszki.. w cenie sporo nizszej. nie oczekuje jakosci jak w albumie NG.. dla mnie taki PB to swietna sprawa i z mila checia sprobowal bym
Gdzieś na allegro już się z takimś czymsiś przecież reklamują.. Ale nie widziałem szczegółów, no i tylko biały papier (białe tło).
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
wlasnie u nich przed chwila (po sasiedzku - mieszkam jakies 500m obok) zamówielm próbki... zobacze ile to warte...Zamieszczone przez bonk
to czekamy na relacje![]()
OK, jak dostane to sie pochwale... mam nadzieje ze beda szybsi niz 'drukarnia Diodaka' ;-)
Zamieszczone przez bonk
W d-print papier jest 80 g/m2 , a na tej niemieckiej stronie 200g / Seite ...to chyba już inna jakość wykonania.
Jestem ciekaw takiej formy prezentacji. Fajnie można zaprezentować swe portfolio to raz. Interesująco będzie wygladać plener np: ślubny podany w takiej oprawie młodej parze to dwa. Zawsze to wygląda profesjonalnie ;-) to trzy. Potem można się chwalić ile to albumów ma się wydanych :-)