Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 90

Wątek: Zrob sobie wlasny album foto

Początki nałogu Awatar b'Art
    Miasto
    Leszno

Domyślnie

Czy byliscie na stronie fotojokera? Mnie wywala - tak s mozilli jak i z windy. Czacha pisze, że od 3 kw. - soft zaś już jest? Any info?

Ja tam sobie zrobie ksiażkę a co tam. Zobaczymy jaka jakośc.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez b'Art
    Czy byliscie na stronie fotojokera? Mnie wywala - tak s mozilli jak i z windy.

U mnie smiga. Wez sie przeskanuj:

- na spyware, adware i inne smiecia : www.lavasoft.com i Ad-aware
    - na wiruski, trojany itp: jakies skanery online co by wiedziec (mks, symantec, f-secure, pandasoftware)

Bywalec Awatar SenK
    Miasto
    Oświęcim / Kraków

Domyślnie

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=94536852

Tu jest taka oferta.. nie wiem jak jakośc druku bo mi te numerki nie mówią za wiele.. ale sa różne możliwości.. daje linka do jednego albumu..

Domyślnie

Przelotem w pospiechu wpadlem do Fotojokera we wroclawskiej "koronie", widzialem to cudo... pierwsze wrazenie to fatalna okladka :/ twarda ale obicie jakims beznadziejnym materialem, przewertowalem szybko kilka kartek i nie wiem, ale chyba jak dla mnie sa zbyt cienkie, wolal bym sztywniejszy papier. Chociaz to sa bardzo subiektywne odczucia, bo nie moglem poswiecic za wiele czasu na rzetelne przegladniecie. Napewno zawitam tam jeszcze raz na spokojnie

Bywalec Awatar Giraff
    Miasto
    Gliwice

Lightbulb

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    Od 3 kwietnia w sieci FOTOJOKER bedzie mozna zamowic FotoKsiazke z wlasnymi zdjeciami!
    Nie pisze nic narazie o jakosci gdyz nie mamy jeszcze sampli na sklepie. Maja sie pojawic w ciagu dwoch tygodni.
    pozwolę sobie odświeżyć ten wątek. czy ktoś się może wypowiedzieć na temat jakości tego typu albumów? pytam, bo małżonka się napaliła i chciałbym wiedzieć w co ew. będę inwestował... 8)
    Chcesz lepiej poznać Adobe Lightroom? Zapraszam > http://sekretylightroom.pl

Domyślnie

Zrobiłem sobie taką fotoksiążke, tą największą. Bardzo ładnie to wygląda.

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

a ile zapłaciłeś?
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Domyślnie

To i ja powiem co wiem.Jakies rok temu przesiadlem sie na Apple i zaluje ze tak pozno,iBook to naprawde fajna sprawa, tylko zalezy kto i czego oczekuje.Ja rowniez zrobilem sobie taki albumik i wyslalem droga elektroniczna do wydruku do Apple. Wszystko mnie satysfakcjonowalo poza jakoscia papieru - a co za tym idzie i jakoscia wydruku,nie powiem zeby byla do bani ale nie powalila mnie ona na kolana. Powiem tak, ja na mojej PIXMIE MP500 + Canon Pro drukuje o niebo lepszej jakosci zdjecia - ale jezeli sa to zdjecia dla potomnych z cioci imienin to mysle ze jest to ciekawa alternatywa.

Domyślnie

Zapłaciłem 99 zł + koszt otwarcia sesji. www.fotoksiazka.pl tu jest wszystko napisane o cenach i wielkościach książek.

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Jesli ktos chce zobaczyc na zywo jak wyglada taka fotoksiazka musi udac sie do ktoregos z salonow FJ - egzemplarz do prezentacji nie rozni sie niczym od tych ktore zamawia sie samemu.

Do konca wrzesnia w gazetkach sa specjalne kupony ktore daja znizke w wysokosci 10zl - mozna je tez pobrac ze strony FJ. Warunkiem skorzystania z promocji jest zlozenie zamowienia w punkcie FJ - nie przez internet.

Powiem tak - co raz wiecej osob zaczyna zamawiac fotoksiazke. Jak narazie nie mielismy zadnych reklamacji.. wrecz przeciwnie, wszyscy sa szczesliwi i zadowoleni

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów