A coś pod Winde do takiego składania?
A coś pod Winde do takiego składania?
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Aaa.. ja z niemieckiego nicht fersztejn, dlatego tylko 'zajrzałem'.
nie oczekujcie powalajacej jakosci tych fotek
to sa zwykle wydruki cyfrowe ktorych jakosc pozostawia jednak wiele do zyczenia.
jak ktos chce sprobowac
http://www.d-print.com.pl/index.php?p=7
58gr za A4
robisz wydruk z ktorymi idziesz jeszcze do introligatora
ktoremu placisz max 100-200 zl i masz album w twardej oprawie
Ostatnio edytowane przez bonk ; 23-11-2005 o 10:43
...
tak, to jest dla osob ktore chca sie z tym bawic, przygotowywac specjalnie zdjecia do druku a potem lazic po introligatorniachZamieszczone przez bonk
photobooki sa dla osob ktore nie maja na to czasu i robia wszystko kilkoma kliknieciami myszki.. w cenie sporo nizszej. nie oczekuje jakosci jak w albumie NG.. dla mnie taki PB to swietna sprawa i z mila checia sprobowal bym
wlasnie u nich przed chwila (po sasiedzku - mieszkam jakies 500m obok) zamówielm próbki... zobacze ile to warte...Zamieszczone przez bonk
Zamieszczone przez bonk
W d-print papier jest 80 g/m2 , a na tej niemieckiej stronie 200g / Seite ...to chyba już inna jakość wykonania.
Zamieszczone przez Marcin Dryl
sam papier owszem, druk roznie wyglad na roznych papierach
ale gramatura nie ma zadnego wplywyu na jakosc druku
przy wiekszych powyzej 300g moga byc najwyzej problemy z wygrzewaniem druku (ale nowsze maszyny juz z tym sobie radza)
...
U mnie tez z niemieckim kiepsko i ze szkoly niewiele pamietam, ale od czego mamy intuicje?![]()
Gdzieś na allegro już się z takimś czymsiś przecież reklamują.. Ale nie widziałem szczegółów, no i tylko biały papier (białe tło).