Strona 8 z 16 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 156

Wątek: Canon 3000D - nieoficjalnie

Uzależniony Awatar gawryl
    Miasto
    Bialystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn_
    No nie, w czerwcu 300D kosztowal prawie tyle samo co D70, a i obiektyw kitowy nie ten, no i obsluga jednak mniej ergonomiczna. Natomiast 350D, fajny, ale byl zdecydowanie drozszy. Kierowal mna pragmatyzm..
    Ty tak serio to gadasz?
    jak mozna porownywac cos tak subiektywnego, jak obsluge? w koncu: jak sie do czegos przyzwyczaisz, to za nic nie chcesz tego zmieniac - dla mnie kazdy Nikon ma tak skopana obsluge, ze nie pytaj a dlatego tak pisze, bo od 2 lat mam system EOS i do niego sie przyzwyczailem (i ide o zaklad, ze gdyby to byl Nikon przez 2 lata, to bym gadal tak jak Ty).

tylko, ze ja zdaje sobie sprawe z tego. Ty natomiast wyciagasz to jako argument. pomidor
    350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gawryl
    Ty tak serio to gadasz?
    jak mozna porownywac cos tak subiektywnego, jak obsluge?
    No przepraszam, nie chcialem wcale wywolywac dyskusji o przewadze pizzy nad spaghetti, juz sie poprawiam, DLA MNIE jest bardziej ergonomiczna i MI sie spodobala.

Cytat Zamieszczone przez gawryl
    pomidor
    Nie absolutnie nie. Po prostu pisalem, jak jak wybieralem aparat dla siebie, nie znajac zadnego systemu cyfrowego i nie preferujac zadnej firmy. Zakup jest u mnie kompromisem jakosc / cena / potrzeby.
    Ostatnio edytowane przez pn_ ; 24-08-2005 o 12:08

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

[OT]
    Cytat Zamieszczone przez p13ka
    Onanistą stajesz się w oczach innych
    nie do końca. W oczach innych, szczegolnie nie zwiazanych z fotogtafia, masz po prostu "*******ca" . Takiego wlasnie okreslenia, nie siegajac po onaniste, uzyl moj dziadek po tym jak dowiedzial sie jak to hobby jest kosztowne .
    [/OT]

Miasto
    Bialystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tpop
    nie do końca. W oczach innych, szczegolnie nie zwiazanych z fotogtafia, masz po prostu "*******ca" . Takiego wlasnie okreslenia, nie siegajac po onaniste, uzyl moj dziadek po tym jak dowiedzial sie jakie to hobby jest kosztowne .
    alez oczywiscie, ze sa to 2 zupelnie rozne terminy! onanista zostajesz nazywany na forach foto, najczesciej (choc niekoniecznie) przez prawdziwych artystow

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez p13ka
    Właśnie! Nie ma zatem granicy! Onanistą stajesz się w oczach innych, niektórzy tylko, jak muflon, mają na tyle trzeźwe spojrzenie, że bez ogródek przyznają, że są onanistami.
    Hej, zejdźcie ze mnie, co? ;-) Zresztą w kontekście powyższych definicji to ja chyba wypadam z kategorii bo bynajmniej nie potrzebuję sobie wymyślać powodów "uzasadniających" nowe zabawki. Mi wystarczy jeden: jest to fajne, będę się tym rzeczywiście bawił (-> nie będzie stało w domowym ołtarzyku) i mogę to kupić nie odejmując dzieciom od ust.

Ewentualnie czasem trzeba się zdecydować, czy nie czas powstrzymać (cytując dziadka tpopa ) "*******ca" - jak np. teraz, gdy zastanawiam się nad zakupem jedynki.

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Zresztą w kontekście powyższych definicji to ja chyba wypadam z kategorii bo bynajmniej nie potrzebuję sobie wymyślać powodów "uzasadniających" nowe zabawki.
    No onanista jest sie dla innych tez, kupujac nowe zabawki tylko dlatego, ze ma sie za duzo pieniedzy :-)

Moj syn tez nie moze zrozumiec, czemu nie chce mu kupic niektorych rzeczy, chociaz mamy pieniadze. A ja probuje mu uswiadomic, ze oprocz tego, ze nas stac, musi to miec jeszcze sens.

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    czy nie czas powstrzymać (cytując dziadka tpopa ) "*******ca" - jak np. teraz, gdy zastanawiam się nad zakupem jedynki.
    co ty muflon wymiekasz? zyje sie raz! jak masz kase, chec to i powody do wymiany/zakupu sie znajda

Miasto
    Bialystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn_
    Moj syn tez nie moze zrozumiec, czemu nie chce mu kupic niektorych rzeczy, chociaz mamy pieniadze. A ja probuje mu uswiadomic, ze oprocz tego, ze nas stac, musi to miec jeszcze sens.
    dobry tatus z Ciebie: wytlumacz mu jeszcze kiedys, zeby kupowac EOSy a nie Nikony

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    co ty muflon wymiekasz? zyje sie raz!
    Wiem i to też biorę pod uwagę Bo za rok-dwa już mnie prawdopodobnie nie będzie stać na takie zabawy...

Bywalec Awatar kartel
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nie chciałbym wam przeszkadzać ale troszke zeszliście z tematu... :wink: Mówimy o nowej puszce... A Muflon zamiast porządki robić sam się dał porwać w pasjonującą dyskusje na temat onanizmu...
    50d + Canon 24-105 f4 IS |Reszta bubli i kompletnie brak czasu...

Strona 8 z 16 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów