Nie sadze, zeby Canon dawal jakies rabaty reporterom (po co, skoro i tak nie maja wyboru i musza kupic canona?). Rabarty dostaja pewnie wydawnictwa (Agora) kupujace jednorazowo wiecej sprzetu, ale takie rabaty pewnie daje rowniez nikon.
Nie sadze, zeby Canon dawal jakies rabaty reporterom (po co, skoro i tak nie maja wyboru i musza kupic canona?). Rabarty dostaja pewnie wydawnictwa (Agora) kupujace jednorazowo wiecej sprzetu, ale takie rabaty pewnie daje rowniez nikon.
Nie rozumiem podejścia... Są takie narody na świecie, które stać na kupno takiego aparatu z plastykowym bagnetem, po to żeby porobić trochę zdjęć i dać go dziecku, lub wywalić go po roku bez żalu do kosza. Nie słyszałem żeby aparat z plastykowym bagnetem lub bez preselekcji czasu czy przysłony robił gorsze zdjęcia...
Czy lustrzanki to jakies aparaty dla wybrańców? Niektórzy traktują je jak bożka, a przecież to to samo urządzenie co kompaktowy Pentagram, tylko przeznaczony dla innej klienteli. Dla klienteli którą można będzie dłuuugo doić, czego przykładem jestem ja i paru duzo lepszych pod tym względem ode mnie! W tym miejscu chciałem pozdrowić kolegę "V" do którego puszczam oko
Ludzie!!! To tylko...puszka! A ta jest do tego tania. Obyście się nie zdziwili, jak się okaże że się świetnie sprzedaje. Aston Martin to niezły samochód, ale najwięcej jeżdzi u nas...Fiatów))
A to coś nowego. Zawsze myślałem, że każdy następny kosztuje tyle samo.
Podobnie komputery. Cena zestawu komputerowego również jest stała w czasie.
z samochodami tak nie jest, patrz Octavia I i II i cokolwiek innegoZamieszczone przez Tomasz Golinski
20Dset
maj łeb...
IMO plastik nie ma za wiele do rzeczy:Zamieszczone przez Aszu
1) sam przygode z EOSami zaczynalem od 3000N - (praawie) od poczatku doczepialem do niego Sonnara na M42, czesto zmienialem obiektywy i mimo zapewnien wielu ,,fachowocow'' nie posypal siea mialem go... 2lata jakies
2) jak pytalem sie w sklepach foto, czy widzieli kiedys klienta z polamanym mocowaniem w 3000N (na skutek czestego przypinania/odpinania obiektywow) to nigdy nie uslyszalem twierdzacej odpowiedzi
wniosek: mozna nie lubic tego aparatu za wiele rzeczy (ktore okaza sie po premierze) albo....za plastik - ale wowczas trzeba jeszcze zarzucic mu brak czarnego, profesjonalnego koloru![]()
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
domyslam sie tez, ze nie bylo to czarne body - bo nie dam wiaryZamieszczone przez akustyk
![]()
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl