Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: ME-600U2 OTG a DigiMate IIIx

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Czy w PL można gdzieś kupić-zobaczyć NextoDi eXtreme?

Domyślnie

Ja mam Digimate III od jakiś 2 lat i przez ten czas użyłem go może z 3 razy.
    Moim zdaniem to straszne badziewie, wolne i delikatne.

Przy wkładaniu kart CF co rusz wyginały się pin'y i musiałem rozbierać go i je przyginać.

Teraz kupiłem sobie Notebook'a i jak potrzebuje coś zgrać, podłączam czytnik, parę minut i wszystko na dysku (a w Digimate zgranie 8 GB to masakra).

Co do wagi Noteook'a, to nie zgodzę się, że jest to ciężkie.
    Mój 10' maluszek nie waży dużo więcej niż ten cały Digimate.

Osobiście nie polecam tego rozwiązania.
    Lepiej kupić kilka dodatkowych kart.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcinmarg Zobacz posta
    Czy w PL można gdzieś kupić-zobaczyć NextoDi eXtreme?
    Nie wiem. Wiem ze mozna kupic HYPERDRIVE (tez bardzo szybkie i chwalone przez forumowiczw [moim zdaniem te 2 sa najlepsze])
    Hyperdrive jest dostepne m. in. w http://www.hyperdrive.pl/ NeXto - muszisz poszukac
    Cytat Zamieszczone przez mini21 Zobacz posta
    Ja mam Digimate III od jakiś 2 lat i przez ten czas użyłem go może z 3 razy.
    Ja mialem Digimate III plus przez ~ 2 lata i sluzyl mi dzielnie. Od swiat mam NextoDi i powiem tak, uzywm ciagle. Tak sie przyzwyczailem ze jakos sobie dzisiaj ciezko bez fotobanka rusza. Po prostu przyzwyczjenie - karta pelna - kopia na fotobank - jak mam wystarczajaco kart to nie kasuje - jak nie mam juz miejsca ot kasuje. Dodatkowa zaleta to taka ze nie musze uzywac czytnika (duzo wolniejszy). i kopiuje dane szybko
    Moim zdaniem to straszne badziewie, wolne i delikatne.
    Wolny - tak, delikatny - nie tak bardzo - u mnie sie nasluzyl.
    Przy wkładaniu kart CF co rusz wyginały się pin'y i musiałem rozbierać go i je przyginać.
    u mnie bylo spoko
    Teraz kupiłem sobie 'a i jak potrzebuje coś zgrać, czytnik, parę minut i wszystko na dysku (a w Digimate zgranie 8 GB to masakra).
    Co do wagi Noteook'a, to nie zgodzę się, że jest to ciężkie.
    Mój 10' maluszek nie waży dużo więcej niż ten cały Digimate.
    Mam tez malego laptopa - tylko ze nie biore. Wole wlozyc Fotobank (mniej mijsca i spokoj) Z laptopem jest zawsze zabawa - osobiscie takie rozwiazanie mi nie pasi
    Osobiście nie polecam tego rozwiązania.
    Lepiej kupić kilka dodatkowych kart.
    Zgodze sie - duzo kart jest dobrym wyjsciem, tylko ze jak sie jedze gdzies na 3 tygodnie to i tak braknie

Uprawnienia umieszczania postów