Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: [lukasz921] Wilczy Szaniec - poczatki

Mieszany widok

lukasz921
    Guest

Domyślnie [lukasz921] Wilczy Szaniec - poczatki

Witam,
    Co myslicie o ponizszych fotkach ? Na usprawiedliwienie dodam ze robilem je troche na szybko podczas oprowadzania przewodnika. Bede wdzieczny za wszelkie uwagi.
    Pozdrawiam
    1.

2.

3.

4.

Coś już napisał Awatar giltoniel
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

jestem na nie! Gdybyś nie napisał, iż jest to Wolfschanze nie domyśliłbym się - a zdarzyło mi się tam kiedyś być.

lukasz921
    Guest

Domyślnie

Wlasnie nie chciałem wklejac typowych zdjec takich jak to poniższe, które również wykonałem. Takie ujecia wydawaly mi sie ciekawsze aczkolwiek racja że ktoś może sie nie domysclec skad one pochodza.Moze powinienem inaczej sformulowac temat. Szkoda ze nie wypowiedziales sie na temat zdjec tylko to napisałeś po prostu że jesteś na nie ponieważ nie można sie domyslec że to Wilczy Szaniec.

Pozdrawiam
    Lukasz

Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukasz921 Zobacz posta
    Szkoda ze nie wypowiedziales sie na temat zdjec tylko to napisałeś po prostu że jesteś na nie ponieważ nie można sie domyslec że to Wilczy Szaniec.
    był to pewien skrót myślowy. Chodzi mi o to, że te zdjęcia nie oddają klimatu tego miejsca. Są po prostu wg. mnie nieciekawe

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Jak by były podpisane jako „Tajemnicze obiekty w Normandii” to pewnie by były ciekawsze. :-D
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Jak by były podpisane jako „Tajemnicze obiekty w Normandii” to pewnie by były ciekawsze. :-D
    rzecz w tym, że nie - bo Wilczy Szaniec to naprawdę świetne miejsce :P

Bywalec Awatar LemonR
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Niepotrzebnie się usprawiedliwiasz. Jeżeli w zdjęciu jest coś nie tak jest to zawsze wina fotografa. Pierwsze dwa zdjęcia moim zdaniem są zbyt kontrastowe a przepalenia aż rażą. Trzecie nie wiem a czwarte ... też nie wiem chyba czegoś na nim brakuje, czegoś na czym można by skupić wzrok.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Jedynka, dwójka są świetne.
    Bardzo dobrze, że są przepały, imho one coś opowiadają. Kadry ciekawe, fotki mają swą magię.
    Jeśli zaś ktoś szuka fot dokumentalnych, to w innym miejscu pewnie znajdzie.
    Na plus.
    Grzegorz
    Grzegorz

Dopiero zaczyna Awatar sh4de

Domyślnie

dokładnie 1 i 2 są bardzo fajne, dla mnie te przepalone i nie doświetlone miejsca stanowią świetny kontrast nadający tym zdjęciom klimatu.
    Szczególnie chciałbym wyróżnić jedynkę, naprawdę niezła.
    450d | 10-22mm | 55-250mm

Coś już napisał

Domyślnie

a ja zdecydowanie wyrozniam zdjecie nr 4.
    a czynie tak ze wzgledu na wielosc planow, dobra, a nawet bardzo trafna ekspozycje, ciekawa aranzacje kadru, no i fakt, ze banalny temat zostal pokazany w dosc niebanalny sposob

ah, i zdecydowanie o wiele lepiej Twoje zdjecia wygladaja w czerni i bieli nizli w kolorze. ta zielen jakas taka malo atrakcyjna jest, a b&w jest szalenie palstyczne

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów