Jak wyżejpotrzbeuje bo pojutrze sesyjka
a duzo w neci smieci
wiec jak ktos zna b. fajne stronki to z checia poogloadam (P.S. w wyszukiwarce nie było wątku takiego :P )
Jak wyżejpotrzbeuje bo pojutrze sesyjka
a duzo w neci smieci
wiec jak ktos zna b. fajne stronki to z checia poogloadam (P.S. w wyszukiwarce nie było wątku takiego :P )
Tu jest troche ladnych fotek jedzenia
http://plfoto.com/uzytkownik.php?aut...matka_wariatka
stocki poogladaj. na niektorych stronach trzeba sobie konto zalozyc, zeby ogladac powiekszenia, ale to jest za free i nie ma problemu
http://www.comstock.com/web/default.asp
http://www.corbis.com/
http://www.indexstock.com/default.asp
http://www.photozone.pl/ :-)
A jesli trzeba nie fotek przykladowych a przepisow (znaczy porad) to jakie linki zaproponujecie?
wystarczy obejrzec zdjecia. jak sie przyjrzec to widac jakie swiatlo jest. a to tutaj najwazniejsze.Zamieszczone przez Vitez
z praktycznych porad: mieso nigdy gotowane (bo wyglada literalnie jak kupa) a zawsze surowe. duzo cienkich sosow, zeby wygladalo wilgotnie... nie uzywac lodu czy bitej smietany, tylko sztucznych kostek i pianki (mozna kupic w specjalnych sklepach dla fotografow w USA - w Polsce trzeba kombinowac samemu jakies zamienniki). kawy i herbaty, jesli dobrze pamietam, nie robi sie mocnej, tylko lure. zeby bylo kolor widac, a nie czarna plame :-)
wiecej nie pamietam. trzeba przysiasc, pokombinowac. przede wszystkim swiatlo i kolor. zarcie dobrze wyglada na fotach ocieplonych. w razie watpliwosci lepiej zanizac temperature barwowa niz zawyzac
mam duzo przepisow ronych kuchni swiata jak co to podesle (900 mb)A jesli trzeba nie fotek przykladowych a przepisow (znaczy porad) to jakie linki zaproponujecie?
Galaretka?Zamieszczone przez akustyk
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000