Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: ślubne dylematy

Coś już napisał Awatar Scorpion
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agromen Zobacz posta
    witam wszystkich
    jestem dumnym posiadaczem Canona 50 d + 28-200
    ostatnio po obejrzeniu moich zdjęć pewna osoba poprosiła mnie o zrobienie zdjęć na ślubie i tu pojawia się problem z moim nie dam rady .
    kupiłem już lampę metza 58 i teraz myślę o co powinienem kupić , zastanawiałem się nad Canon Zoom EF 17-40mm L F4 i Canon EF 70-200mm f/4.0 L USM ale nie jestem pewien czy nie będą za ciemne (jeśli zdjęcia będą dobre to zakup obiektywów może się prawie zwrócić )
    pozdrawiam
    Dobry... Poprosili go o pstryknięcie ślubu, chłop się zgodził i od razu kupuje szklarnię. :-D I to jeszcze chyba ślub księzniczki Tajlandii, bo wystarczy na dwie eLki... Ech... :-D

Co do pytania... Tak jak mówili poprzednicy - stałki, stałki, stałki. Pomyśl też o zapasowej puszce jak chcesz pstrykać śluby.
    30D | 7D | 5DmkII | 6D | 17-40/4 L| 50/1.4 | 70-200/4 L | 100/2.8 IS L | 24/1.4 II L | 430 EX

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Na cropa wg mnie sigma 20/1.8 i canon 50/1.4 lub 85/1.8 co daje nam odpowiednio 32mm 85mm lub 135mm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Scorpion Zobacz posta
    Dobry... Poprosili go o pstryknięcie ślubu, chłop się zgodził i od razu kupuje szklarnię. :-D I to jeszcze chyba ślub Tajlandii, bo wystarczy na dwie eLki... Ech... :-D

Co do pytania... Tak jak mówili poprzednicy - stałki, stałki, stałki. Pomyśl też o zapasowej puszce jak chcesz pstrykać śluby.
    może nie Tajlandii ale blisko

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów