Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Akumulatorki w Canon A590IS

Lewy91
    Guest

Domyślnie Akumulatorki w Canon A590IS

Witam wszystkich mam dziwny problem,aparat chodzi mi na bateriach alkalicznych Panasonic,a kiedy wkładam akumulatorki GP 2450 nie chce się w ogóle uruchomić,czy wiecie może jak rozwiązać ten problem?Dodam,tylko ze w kwestiach aparatów jestem zupełnie zielony i to jest mój pierwszy w życiu:P

Pozdrawiam.

Początki nałogu Awatar szymekgd
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lewy91 Zobacz posta
    Witam wszystkich mam dziwny problem,aparat chodzi mi na bateriach alkalicznych Panasonic,a kiedy wkładam akumulatorki GP 2450 nie chce się w ogóle uruchomić,czy wiecie może jak rozwiązać ten problem?Dodam,tylko ze w kwestiach aparatów jestem zupełnie zielony i to jest mój pierwszy w życiu:P

Pozdrawiam.
    czaem wystarczy poszukac, nawet temat identyczny.. ;( http://www.canon-board.info/showthread.php?t=46211
    CANON EOS 40D z dodatkami

Lewy91
    Guest

Domyślnie

Dziękuję za odpowiedź,ale u mnie chyba problem jest nieco inny,baterie są nowe,kupione razem z ładowarką,a problem nie leży w tym ,że się szybko rozładowują,tylko że aparat jakby ich w ogóle nie czytał...

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Dziękuję za odpowiedź,ale u mnie chyba problem jest nieco inny,baterie są nowe,kupione razem z ładowarką,a problem nie leży w tym ,że się szybko rozładowują,tylko że aparat jakby ich w ogóle nie czytał...
    Akumulatorki musisz z 2-3 razy rozladowac/naladowac (czyli sformatowac) zeby uzyskaly swoja nominalna pojemnosc, dopiero pozniej sprawdzaj czy zasila aparat.

Lewy91
    Guest

Domyślnie

Dzięki wielkie!W ogóle nie brałem pod uwagę,że nowo zakupione są rozładowane:P

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Dzięki wielkie!W ogóle nie brałem pod uwagę,że nowo zakupione są rozładowane:P
    Naladowane sa tylko baterie i Sanyo Eneloop

Lewy91
    Guest

Domyślnie

Jesteś Wielki:razz:;-)

Uprawnienia umieszczania postów