ponawiam pytanie.
gdzie są jakies dobre laby we wrocłąwiu. interesuje mnie głównie skan negatywów zarówno średni jak i małyobrazek
no i najlepiej jeszcze zeby tanio było ;p
ponawiam pytanie.
gdzie są jakies dobre laby we wrocłąwiu. interesuje mnie głównie skan negatywów zarówno średni jak i małyobrazek
no i najlepiej jeszcze zeby tanio było ;p
Poczytaj ten wątek od początku, to się dowiesz :-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
no właśnie przewertowałem i była jedna osoba, która się pytała o skany (na skanerze bębnowym) - Viracocha. Miałeś mu odpowiedzieć na piątek ; )... no ale na forum nic nie napisałeś. Była też mowa o e-agfie , ale sam napisałeś, że tam mocno przeszumione kolorowe skany są.. więc no nie fajnie.![]()
Przerobiłem większość wrocławskich labów... i skanuję w domu, na tanim płaszczaku z przystawką, pożyczonym od MacGyvera![]()
to ja tez chce pożyczyc ; D
heh... nie no dostałem namiar ze niby w number one (czy cos takiego) robia dobre skany... ale ... no nei wiem.
Kiedyś polecałem e-Agfa, ale to już nie aktualne, po tym jak spieprzyli mi zdjęcia z wakacji. Aktualnie robię w Frontierolech na Żeromskiego i jestem bardzo zadowolony z obsługi i z jakości. Bardzo dobrze też robią duże formaty.
To ja się podłączę do wątku bo też tyczy się fotolabów, gdzie wywołać 6x6 C41 za mniej niż 10zł we Wrocławiu, na zadupiu skąd pochodzę wołają za 5zł a tutaj 12-15![]()
Sprzęt: Pudełko po butach rozmiar 45
www.paweljanczak.viewbook.com
W "słynnej" Agfie na Jedności było najtaniej, ale usiałbyś zadzwonić i się zapytać o cenę, ja nie pamiętam, dawno tam nie byłem.