Podbijając wątek, zadam pytanie -gdzie tanio we Wrocławiu wydrukuję zdjęcia w formacie 13x18 -cena mile widziana poniżej 1 zł(y)/szt. do wydrukowania mam między 40, a 50 zdjęć i przewidziane fundusze 50-60 złych.
Zależy mi na tym zdjęcia wyglądały przynajmniej przyzwoicie(nie muszą być super-hiper dobre jak na wystawę) czyt. żeby laborant/operator drukarki rzucił na nie okiem i w razie potrzeby poprawił kolory bo monitor mam nie skalibrowany i może przekłamywać...
Tak informacyjnie w nawiązaniu do tego postu zdjęcie VIP'a wydrukowałem w CH Borek w kodaku -jak na moje oczy dobrze się prezentuje z autografem w ramce...
drukowałem tam też inne zdjęcie pół roku później -może nie było tak ładnie poprawione jak bym chciał, ale też nie narzekam
Odradziłbym jednak znajdującego się nieopodal Fotojokera, w którym to film wywołali mi średnio, a skanowanie to już mi spartolili koncertowo (nieusunięte rysy, szumy, zdjęcia nagrane na płytę "do góry nogami" -skorzystałem z ich usług aż raz i mi już wystarczy...