Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 66

Wątek: Na ile lat tu wygląda?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    heh na myspace pisze, że ma 14. Ja bym po zdjęciu też tak powiedział, ale nie znając Ciebie myślę, że od 16 do 20 można było by jej dać.
    hehe taka pomyłka może Cię w tym kraju dużo kosztować
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Można by dodać ankietę i może jakiś ? Podniesie to jeszcze emocje w tym i tak już arcy ciekawym wątku.
    zdecydowanie temat delikatnie mówiąc ogórkowy ale Van jest specem od mieszania, za co go z resztą lubię
    Ostatnio edytowane przez thedoc ; 09-07-2009 o 13:13 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Mnie to wygląda na prowokację:-D bo w większości przypadków jest raczej odwrotnie. Pokazuje się zdjęcie czterdziestki, która wygląda lub ma wyglądać jak dwudziestka. No bo i, która czterdziestka chciała by wyglądać jak czterdziestka piątka? I przeważnie jak pada pytanie „A na ile lat wyglądam? To w odpowiedzi celuje się raczej w dolne niż górne granice.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Domyślnie

No to może szanowny autor rozwieje wszelkie wątpliwości, bo już się nam skończyły wszystkie opcje od 11 do 20

Domyślnie

Stawiam na 14
    Moja skromna galeria: http://konopa-art.deviantart.com/ :-D

Sprzęt: Canon 400D + 50mm f/1,8 + kit

Bywalec
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Kronos: jakie wątpliwości tu rozwiewać? Po raz kolejny napisze to co już było tu napisane wielokrotnie: pytanie brzmiało "na ile lat wygląda dziewczę ze zdjęcia?" a nie "ile ma lat?". Nie ma więc wątpliwości do rozwiania, bo co oglądający to inna opinia i tyle.

BTW: jak dla mnie to nie więcej niż 13 (ale ja skrzywiony jestem, bo w klubie nocnym pracowałem i musiałem robić też odsiew na pdst. wieku próbujących się tam dostać )
    Wiem, że nic nie wiem :/

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Mnie to wygląda na prowokację:-D bo w większości przypadków jest raczej odwrotnie. Pokazuje się zdjęcie czterdziestki, która wygląda lub ma wyglądać jak dwudziestka. No bo i, która czterdziestka chciała by wyglądać jak czterdziestka piątka? I przeważnie jak pada pytanie „A na ile lat wyglądam? To w odpowiedzi celuje się raczej w dolne niż górne granice.
    Głupoty gadasz. To nie chodzi o zaniżenie tylko zbliżenie się do wieku z przedziału 20-30. Czyli jak ktoś mniej ma to zawyża, a jak więcej to zaniża.

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Głupoty gadasz. To nie chodzi o zaniżenie tylko zbliżenie się do wieku z przedziału 20-30. Czyli jak ktoś mniej ma to zawyża, a jak więcej to zaniża.
    Otóż to. Sergiusz miał zapewne do czynienia tylko ze starszymi paniami, toteż znał tylko jeden przypadek, jak sobie odejmowały wieku
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Tak, tak Sergiusz zna tylko jeden przypadek i w żadnym przypadku o wiek nie pyta. Bo nie wypada. :-D
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    Otóż to. Sergiusz miał zapewne do czynienia tylko ze starszymi paniami, toteż znał tylko jeden przypadek, jak sobie odejmowały wieku
    Pojechałeś teraz

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Pojechałeś teraz
    Cicho..
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów