Ostatnio edytowane przez thedoc ; 09-07-2009 o 13:13 Powód: Automerged Doublepost
Mnie to wygląda na prowokację:-D bo w większości przypadków jest raczej odwrotnie. Pokazuje się zdjęcie czterdziestki, która wygląda lub ma wyglądać jak dwudziestka. No bo i, która czterdziestka chciała by wyglądać jak czterdziestka piątka? I przeważnie jak pada pytanie „A na ile lat wyglądam? To w odpowiedzi celuje się raczej w dolne niż górne granice.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
No to może szanowny autor rozwieje wszelkie wątpliwości, bo już się nam skończyły wszystkie opcje od 11 do 20![]()
Stawiam na 14
Kronos: jakie wątpliwości tu rozwiewać? Po raz kolejny napisze to co już było tu napisane wielokrotnie: pytanie brzmiało "na ile lat wygląda dziewczę ze zdjęcia?" a nie "ile ma lat?". Nie ma więc wątpliwości do rozwiania, bo co oglądający to inna opinia i tyle.
BTW: jak dla mnie to nie więcej niż 13 (ale ja skrzywiony jestem, bo w klubie nocnym pracowałem i musiałem robić też odsiew na pdst. wieku próbujących się tam dostać)
Wiem, że nic nie wiem :/
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Tak, tak Sergiusz zna tylko jeden przypadek i w żadnym przypadku o wiek nie pyta. Bo nie wypada. :-D
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.