Chyba jeszcze ludzi tam nie wpuszczają. Jakiś czas temu (ze 3 miesiące) przejeżdzałem i było zagrodzone. Zreszta, mi się niezbyt spodobała.
Chyba jeszcze ludzi tam nie wpuszczają. Jakiś czas temu (ze 3 miesiące) przejeżdzałem i było zagrodzone. Zreszta, mi się niezbyt spodobała.
Wiesz...ja w Tykocinie nigdy nie bylem,a jest tam moc atrakcji plenerowych jak chociazby w Kiermusach...Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...
Kiermusy nie sa w zaden sposob ciekawe, tym bardziej fotograficznie
Tykocin, jak najbardziej.. ale nie zamek ktorego budowy skonczyc nie moga od wielu lat, tylko samo miasto. Swietny klimat - pracujemy nad wystaw o Tykocinie. Kilka fotek ponizej:
PS. a ludzie tam zyjacy sa naprawde rozrywkowi
To jest fotomontaz,czy facet za chwile skrecil kark?Zamieszczone przez Czacha
Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...
ja jestem za!! oby tylko nie ten weekend... poza tym terminem chyba zdołam się dopasować![]()
pozdrawiam
Metus
to nie jest fotmontaz![]()
jeśli nie to gościowi hormon wzrostu coś mocno świruje.Czacha napisał:
to nie jest fotmontaz
EOS 50 E +Grip, EOS 350d+BG-E3, EFS 18-55, EF 50 f/1.8 II , EF 75-300 f/4-5.6 USM IS , Flektogon 20 f/2.8, 550 EX, CF 1GB,
Apacer cd 211, Kiev 88TTL z obiektywami, Lowepro 400 AW, Photo Trekker Classic, Manfrotto 455 B, 479-4B
Na zdjeciu Czachy widać do jakich karkołomnych poświęceń są zdolni członkowie BGF.
on podskoczyl w miejscu, na moscie.. reszta to po prostu odpowiednia perspektywa![]()