Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Sigma 180 f/3.5 EX IF HSM APO Macro

Pełne uzależnienie Awatar p13ka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

No cóż, jestem cały czas szczęśliwym posiadaczem tego egzemplarza Sigmy, który opisywałem w 2004 r. i od tamtej pory nie znalazłem dobrej alternatywy dla niej, która uzasadniałaby zamianę. To szkło to klasa sama w sobie. 180mm daje olbrzymi komfort focenia płochliwych owadów z dystansu.
    Trochę fotek makro powiesiłem tutaj. Wszystkie zrobione Sigmą z wyjątkiem nr 8 (ważka w locie - 100-400L). Zdjęcia są zmniejszone do galerii. Gdyby ktoś chciał obejrzeć duży rozmiar to proszę o mail. Odpowiem na pewno, lecz nie w przyszłym tygodniu (będę w podróży).

Pełne uzależnienie Awatar trampek
    Miasto
    Rzeszow, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez p13ka Zobacz posta
    No cóż, jestem cały czas szczęśliwym posiadaczem tego egzemplarza Sigmy, który opisywałem w 2004 r. i od tamtej pory nie znalazłem dobrej alternatywy dla niej, która uzasadniałaby zamianę. To szkło to klasa sama w sobie. 180mm daje olbrzymi komfort focenia płochliwych owadów z dystansu.
    Trochę fotek makro powiesiłem tutaj. Wszystkie zrobione Sigmą z wyjątkiem nr 8 (ważka w locie - 100-400L). Zdjęcia są zmniejszone do galerii. Gdyby ktoś chciał obejrzeć duży rozmiar to proszę o mail. Odpowiem na pewno, lecz nie w przyszłym tygodniu (będę w podróży).
    Wyglada smakowicie. Ja przyznam sie ze mysle o sigmie 150 ewentualnie jakby mial ktos sample to prosze na maila. najlepiej na FF
    R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów