słuchaj-zrób lasce fote z 3 metrów i dopiero porównuj-a nie z minimalnej odległości gdzie Go jest na 5 cm i całkiem możliwe że przy tendencji sigmy-wyostrzył na front
słuchaj-zrób lasce fote z 3 metrów i dopiero porównuj-a nie z minimalnej odległości gdzie Go jest na 5 cm i całkiem możliwe że przy tendencji sigmy-wyostrzył na front
ale pięćdziesiątka uwypukla-a jak sigma ma FF ?
najlepiej walnij jakiejś lasce seszyn i pochwal sie rezultatami.dla mnie 1.4 jest trudniejsze do opanowania od 1.8
mnie sie wlasnie wydaje, ze ta sigma na front focus i panie na portrecie jest juz w bokeh.
I JUST LOVE TO PUSH THE BUTTON AND HEAR THE CAMERA SNAP | ruler of the world
szukajka
Pkt 8 regulaminu forum
plutophoto.blogspot.com
Jak już dostaniesz nowy obiektyw to wstaw jakąś fotkę byśmy mogli porównać stary do nowego
Canon 40d, Canon 50d, Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM, Canon EF 85mm f/1.8 USM, Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM, Canon EF 135mm f/2 L USM, Canon EF 300mm f/4 L USM, Canon EF 24mm f/1.4 L II USM, trochę filtrów B&W, statyw Manfrotto 055 XPROB, głowica Markins Q-Ball M10, Canon Speedlite 580EX II, STO-FEN, Lumiquest Softbox, Lumiquest FXtra, Manfrotto 681B + głowica Manfrotto 234RC
I tak się powinno dbać o klientów i pozyskiwać nowych. Owszem, lepiej jak wszystko pracuje bezbłędnie, ale w myśl starego przysłowia, dopiero w szkodzie widać komu zależy na kliencie a przez to budowaniu wizerunku firmy, a komu na szybkiej sprzedaży. Chociaż sprzętu firmy S nie mam to brawa dla serwisu i dystrybutora/ sprzedawcy. Fajnie macie w 3city!![]()
CANON EOS 40D z dodatkami
a może istnieje jakaś inna dystrybucja ? coś jakby II klasa jakości ? i mam takie pytanie-gdzie trafiają te "zepsute" szkła-na śmietnik,recykling,czy do innego sprzedawcy ?