Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: adapter m42 źle ostrzy, bf/ff?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar enter
    Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

giebe

jakbym widział ten wątek i ten inny na forum\m42 i zadałbyś mi pytanie tak jak temu sprzedającemu też bym Tobie nie sprzedaż żadnego sprzętu

Jesli kupujesz zabawki i nie umiesz ich obsługiwać a co trudniejsze sprawdzić czy działają poprawnie to ich nie kupuj i nie zawracaj normalnym ludzikom tyłka

Sprawdź czy działa od minimalnego dystansu do punktu i od +oo do punktu [na karcie testowej] tak jak to powinno się zrobić
    zobaczysz że oba pierwsze piknięcia będą w różnych miejscach

Jeśli nie czytasz tego co ci koledzy z forum piszą to odpuść M42. Dandelion nie jest rozwiązaniem Twoich problemów. Kupuj AFy będziesz zadowolony.
    Sprzedaj Takumara kup 1,8/50 Canona jeszcze ci kasa zostanie.
    Matówkę kupisz wystarczy tylko poszukać aaaa a może masz Bana na Google?
    Ja w 350d mam z klinem plus kilka dandów i aktualnie kilkadziesiąt szkiełek ostrzy poparawnie w każdych warunkach

Bez urazy.

BTW
    zauważyłem że ostatnie [chińskie?] chipy mają większą rozbieżność w potwierdzaniu czyżby wimplementowano im inną wartość krążka rozproszenia, celem zwiększenia częstości potwierdzania przy małej ilości światła ?
    W dalszym ciągu pierwsze rosyjskie chipy [dost. na ebay] potwierdzają lepiej w trudnych warunkach niż nowe programowalne
    Ostatnio edytowane przez enter ; 08-07-2009 o 20:01

Uprawnienia umieszczania postów