Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 46

Wątek: wysyp nowosci canona na dpreview.com

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn_
    W Niemczech sie tak sprzedaje. Ma w tym segmencie ponad 70% rynku tutaj.

Jakis dowod prosimy? Link do wiarygodnego artykulu albo raportow sprzedazy?

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Jakis dowod prosimy? Link do wiarygodnego artykulu albo raportow sprzedazy?
    Fotomagazin 04/2005 Spezialausgabe, Seiten 48-64

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Hej Panowie Moderatorzy nie spac Kurcze tyle jest tych watkow o nowosciach Canona, ze nie wiadomo w ktorym odpisac

na stronce http://www.outbackphoto.com/news/canon_5d/essay.html
    mozna przeczytac:

EF 70-300 f/4-5.6 IS USM
    Although not an L lens (about $650) this could be a great travel lens if the image quality is good.

Calkiem niezla cena jak na szkielko z IS. Oby jakosciowo nie byl zblizony do starszego brata 75-300/4-5.6 IS USM - czas pokaze

P.S.
    Jesli ktos juz podal orientacyjna cene tego szkla w ktoryms z watkow o nowosciach to bardzo przepraszam ...ale jest ich za duzo

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
    Hej Panowie Moderatorzy nie spac Kurcze tyle jest tych watkow o nowosciach Canona, ze nie wiadomo w ktorym odpisac

na stronce http://www.outbackphoto.com/news/canon_5d/essay.html
    mozna przeczytac:

EF 70-300 f/4-5.6 IS USM
    Although not an L lens (about $650) this could be a great travel lens if the image quality is good.
    a czym ono sie istotnie rozni od takiego szkla: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60362474
    gdzie jest ta rewolucja optyczna, ktora mi jakos umyka.

bo ja tu widze odgrzewanego kotleta. na rynku, na ktorym cropowcy placza o budzetowego zooma (kit 18-55 to nie jest budzet tylko porazka), Canon z pelna nonszalancja serwuje lekko moze zmodyfikowana odrzewke z zupelnie innej beczki
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    a czym ono sie istotnie rozni od takiego szkla: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60362474
    No jak to czym? Ma "nowej generacji stabilizator" Pewnie że to odgrzewany kotlet - ale nie samymi puszkami za 3.5k i L-kami marketing żyje ;-)

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    No jak to czym? Ma "nowej generacji stabilizator" Pewnie że to odgrzewany kotlet - ale nie samymi puszkami za 3.5k i L-kami marketing żyje ;-)
    jesli to bedzie mialo taka jaka optyczna jak ten nieslawny 75-300 IS, to ja dziekuje...

a tymczasem 350D i 20D sa w kicie sprzedawane z denkami od butelek, a Canon kompletnie nie wykazuje checi zmiany sytuacji.... rece opadaja
    www albo tez flickr

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

gdzie jest ta rewolucja optyczna, ktora mi jakos umyka.
    Czym sie rozni to jeszcze nie wiemy ...no bo skad? Poza tym po co mieliby wypuszczac znow tak samo kiepski obiektyw, w ktorym nie poprawiliby jakosci optycznej?

bo ja tu widze odgrzewanego kotleta.
    faktycznie z zewnatrz to sa praktycznie identyczne kotlety

na rynku, na ktorym cropowcy placza o budzetowego zooma (kit 18-55 to nie jest budzet tylko porazka), Canon z pelna nonszalancja serwuje lekko moze zmodyfikowana odrzewke z zupelnie innej beczki
    skad u Ciebie to zdecydowane przekonanie, ze masz racje? posiadasz szklana kule?

Ja nie stwierdzilem 'kurde, jakie zaj***e nowe szklo ze stabilizacja' i sie z Toba nie kloce ...jestem po prostu ciekaw co w nim poprawili.

Calkiem niezla cena jak na szkielko z IS. Oby jakosciowo nie byl zblizony do starszego brata 75-300/4-5.6 IS USM - czas pokaze
    Ostatnio edytowane przez DoMiNiQuE ; 23-08-2005 o 11:06

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Czym sie rozni to jeszcze nie wiemy ...no bo skad? Poza tym po co mieliby wypuszczac znow tak samo kiepski obiektyw, w ktorym nie poprawiliby jakosci optycznej?
    dla mnie to jest oczywiste, dla Ciebie tez, ale dla marketingu Canona niekoniecznie. cena jest podobna wiec nie oczekiwalbym wielkiej rewolucji jakosciowej

skad u Ciebie to zdecydowane przekonanie, ze masz racje? posiadasz szklana kule?
    nie. moze faktycznie nie doceniam Canona. prawda jest, ze od dluzszego czasu tkwia widelki 18-55 i 17-85 (jedno beznadziejne optycznie, drugie ciut lepsze ale za to w cenie kilkukrotnie wyzszej) i chcialoby sie czegos posrodku. moze ja rzeczywiscie zupelnym pesymista jestem i jednak takie cos sie kiedys pojawi

Ja nie stwierdzilem 'kurde, jakie zaj***e nowe szklo ze stabilizacja' i sie z Toba nie kloce ...jestem po prostu ciekaw co w nim poprawili.
    tak tez Cie zrozumialem. tylko bylem zainteresowany, jakiz to ten obiektyw jest reqolucyjny, ze pojawia sie na rynku zamiast innych potrzebnych szkiel :-)
    www albo tez flickr

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

tosmy sie zrozumieli

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn_
    Fotomagazin 04/2005 Spezialausgabe, Seiten 48-64