Zamieszczone przez pn_
Jakis dowod prosimy? Link do wiarygodnego artykulu albo raportow sprzedazy?
Zamieszczone przez pn_
Jakis dowod prosimy? Link do wiarygodnego artykulu albo raportow sprzedazy?
Fotomagazin 04/2005 Spezialausgabe, Seiten 48-64Zamieszczone przez Vitez
Hej Panowie Moderatorzy nie spacKurcze tyle jest tych watkow o nowosciach Canona, ze nie wiadomo w ktorym odpisac
na stronce http://www.outbackphoto.com/news/canon_5d/essay.html
mozna przeczytac:
EF 70-300 f/4-5.6 IS USM
Although not an L lens (about $650) this could be a great travel lens if the image quality is good.
Calkiem niezla cena jak na szkielko z IS. Oby jakosciowo nie byl zblizony do starszego brata 75-300/4-5.6 IS USM - czas pokaze
P.S.
Jesli ktos juz podal orientacyjna cene tego szkla w ktoryms z watkow o nowosciach to bardzo przepraszam ...ale jest ich za duzo![]()
a czym ono sie istotnie rozni od takiego szkla: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60362474Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
gdzie jest ta rewolucja optyczna, ktora mi jakos umyka.
bo ja tu widze odgrzewanego kotleta. na rynku, na ktorym cropowcy placza o budzetowego zooma (kit 18-55 to nie jest budzet tylko porazka), Canon z pelna nonszalancja serwuje lekko moze zmodyfikowana odrzewke z zupelnie innej beczki![]()
No jak to czym? Ma "nowej generacji stabilizator"Zamieszczone przez akustyk
Pewnie że to odgrzewany kotlet - ale nie samymi puszkami za 3.5k i L-kami marketing żyje ;-)
Czym sie rozni to jeszcze nie wiemy ...no bo skad?Zamieszczone przez akustyk
Poza tym po co mieliby wypuszczac znow tak samo kiepski obiektyw, w ktorym nie poprawiliby jakosci optycznej?
faktycznie z zewnatrz to sa praktycznie identyczne kotletyZamieszczone przez akustyk
skad u Ciebie to zdecydowane przekonanie, ze masz racje? posiadasz szklana kule?Zamieszczone przez akustyk
![]()
Ja nie stwierdzilem 'kurde, jakie zaj***e nowe szklo ze stabilizacja' i sie z Toba nie kloce ...jestem po prostu ciekaw co w nim poprawili.
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Ostatnio edytowane przez DoMiNiQuE ; 23-08-2005 o 11:06
dla mnie to jest oczywiste, dla Ciebie tez, ale dla marketingu Canona niekoniecznie. cena jest podobna wiec nie oczekiwalbym wielkiej rewolucji jakosciowejZamieszczone przez [DoMiNiQuE]
nie. moze faktycznie nie doceniam Canona. prawda jest, ze od dluzszego czasu tkwia widelki 18-55 i 17-85 (jedno beznadziejne optycznie, drugie ciut lepsze ale za to w cenie kilkukrotnie wyzszej) i chcialoby sie czegos posrodku. moze ja rzeczywiscie zupelnym pesymista jestem i jednak takie cos sie kiedys pojawiZamieszczone przez [DoMiNiQuE]
tak tez Cie zrozumialem. tylko bylem zainteresowany, jakiz to ten obiektyw jest reqolucyjny, ze pojawia sie na rynku zamiast innych potrzebnych szkiel :-)Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Moglbys zeskanowac/sfotografowac?Zamieszczone przez pn_