Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: sx 10 nie włacza się !

Miasto
    kielce

Angry sx 10 nie włącza się !

witam serdecznie,

dopiero dziś tu trafiłam..szkoda,że dopiero wtedy kiedy mam problem :-|

otóż od jakiegoś czasu jestem posiadaczką aparaciku- canon sx 10.
    aparat przez kilka sprawował się świetnie, bez żadnych usterek i problemów.

w sobotę robiłam kilka fotek,a po jakimś czasie wyskoczyło info,że są na wykończeniu, po przyjściu do domu oczywiście wrzuciłam na ładowarkę..wszystkie się naładowały na fulla i..od tego czasu aparat się nie chcę włączyć
    nie wiem co sie dzieje, nigdy wcześniej nie miałam takich problemów.
    dodam,że baterie są prawidłowo wsadzone ;-) o dużej pojemności firmy GP 2700.

dzisiaj chciałam pojechać do serwisu w moim mieście /kielce/ ale z moim szczęściem...właściciele serwisu są na urlopie

czy ktoś spotkał się z podobnym problemem? prosze o pomoc

pozdrawiam Ewelina
    Ostatnio edytowane przez ewelinka ; 06-07-2009 o 15:23

Exclamation sx10

witam
    mam podobny problem i pisałem do canona serwis w-wa odp. dostałem odrazu problem maja rozwiązać w serwisie :neutral:

Witam, piszę do użytkowników Canon PowerShot SX10 IS. Mam problem z tym aparatem. Używam do niego akumulatorków GP 2700 mAh(nowe). Po ich naładowaniu, włożeniu do aparatu i zrobieniu ok. 30 zdjęcia aparat wyświetla info: słabe baterie i wyłącza się. Po odczekaniu chwili (1 min) dalej mogę robić zdjęcia, ale już po ponownym załączeniu aparatu wyskakuje informacja: niski poziom baterii. Próbowałem na innych bateriach i akumulatorkach (Energizer 2500mAh), problem za każdym razem podobny, maksymalna ilość zdjęć to 120 fotek na komplecie naładowanych akumulatorków.

Miasto
    kielce

Domyślnie

hej,
    ja na tych samych bateriach od około 2 miesięcy zrobiłam setki zdjęć :-D

po naładowaniu na fulla te baterie starczały mi spokojnie na 3-4 dni ciągłego robienia zdjęć.
    teraz po naładowaniu baterii aparat nawet nie chce się włączyć...
    :-?

Exclamation to samo:(

Hej
    Może spróbuj na innych akumulatorkach ja próbowałem na kilku i na różnych ładowarkach ale to nic nie dało. Napisz jeszcze do canona może coś doradzą. Ja mam w serwisie .

Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xxhubertxl Zobacz posta
    Hej
    Może spróbuj na innych ja próbowałem na kilku i na różnych ładowarkach ale to nic nie dało. Napisz jeszcze do canona może coś doradzą. Ja mam w serwisie .
    też nad tym myślałam, dlatego kupiłam nowy zestaw baterii...i nic to nie dało :-|

a nie dali znać ile bedą trzymać w naprawie?
    zaraz do nich napisze, dzieki

Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xxhubertxl Zobacz posta
    Hej
    Może spróbuj na innych ja próbowałem na kilku i na różnych ładowarkach ale to nic nie dało. Napisz jeszcze do canona może coś doradzą. Ja mam w serwisie .
    odpisali..mam przesłać aparat do wawy..

Smile co i jak

hej
    jak tylko się coś dowiem to napiszę dalszy ciąg tej niesamowitej historyjki . mam odebrać 14 lipca to zobaczymy jak działa serwis .:-D pozdrawiam

Thumbs down niciznaprawy

Witam
    Odebrałem aparat z serwisu dość szybko się uwinęli tylko że problemu nie rozwiązali dalej wytłacza się po zrobieniu ok. 20(na naładowanych akumulatorkach). Usterką mogło być starsze oprogramowanie które zostało zaktualizowane . Już nie wiem co mam zrobić! Cofam się do ery aparatu analogowego z kliszą max 20 fotek . :-?

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Alex

Domyślnie

Szkoda, że w chwili odbioru, przy pracowniku serwisu nie sprawdziłeś jak aparat działa.

Domyślnie drań

Tylko że podczas odbioru aparatu był sprawdzony testowany (tak pisali na karcie gwarancyjnej ). Nie odbierałem go z głównego serwisu tylko z sklepu gdzie go zakupiłem.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów