Wytlumaczcie mi prosze roznice miedzy dwoma lampami i jak bardzo sa one znaczace bo jedyna roznica jaka widze to ok 200 zl w cenie.
Wytlumaczcie mi prosze roznice miedzy dwoma lampami i jak bardzo sa one znaczace bo jedyna roznica jaka widze to ok 200 zl w cenie.
podpowiedzcie mi cosbo moze zupelne 420 mi wystarczy ?czy 420 mam blysk wypelnijacy i modelujacy?
Teraz odpowiedzi raczej nie otrzymasz bo wszyscy podniecają się premierą nowej puszki 5D...Bądź cierpliwy... pozdr
50d + Canon 24-105 f4 IS |Reszta bubli i kompletnie brak czasu...
jest tez nowa lampa 430EX
to moze nowa lampe zostawimy sabie na inny watek![]()
Jest wiele nowości canona ale nie chciałem się rozdrabniać...Zamieszczone przez Jac
![]()
kwiatas a nie mozesz uzyc wyszukiwarki? bylo bardzo duzo ostatnio na temat lampy sigmy ;]
350D
myslicie ze jestem takim arogantem ze nie przeczytalem tego posta ?? ale on nie daje odpowiedzi na moje pytanie - dlatego ten post - dzwonilem nawet do canonai pytalem o porowniae do 550 to jedyne co mi powiedzieli ze 420 nie ma manula cokolwiek by to znaczylo
ja poorstu nie chce zainwestowac w sprzet ktory moze okazac sie malo rozwojowy i ze za jakis czas dojdo do wniosku ze lepiej bylo dorzycic 200 zl (chodz to w tej chwili dla mnie duzo) i kupic sigme dlatego pytam czy moze ktos mi lopatologicznie powie ta ma to tamta nie ma tego - i wsio - pozdr![]()
no to o co Ci chodzi? w sigmie masz ruchoma glowice we dwie strony, strobo, i przede wszystkim jest mocniejsza.....
350D