Niech Ci pokaże galerię z tego aparatu - albo jakieś starsze zdjęcia z exifami.
Niech Ci pokaże galerię z tego aparatu - albo jakieś starsze zdjęcia z exifami.
6DII + 17-200/2,8L
a nie lepiej sprawdzić numery seryjne i poszukac ich w bazach kradzionego sprzetu?
Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 f/4 SPRZEDAM | Canon: 24-70 f/2,8 L | | 28 f/1.8 | 50 f/1.4 | 85 f/1.8 | 75-300 f/4-5.6 | 420EX |
zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 f/1,8 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg
www.nagor.prv.pl - FOTOblog.
Ja nie mam papierów do żadnego swojego szkła, tak samo jak pudełek. Jedynie puszki i lampę mogę udokumentować. Mam się obawiać nalotu policji w razie jakbym chciał coś sprzedać?
ja bym podszedł do sprawy na większym luzie. Tak to już się w naszym kraju utarło, że oskarża się łatwo i bezpodstawnie- a ile ma to wspólnego z prawdą to już oskarżającego nie obchodzi.
Nie rozumiem sensu trzymania pudełek na obiektywy, jeśli nie ma palącej potrzeby, a i warunków na ich przechowywanie nie ma. (pisałeś, że sprzet ma połtora roku więc juz po gwarancji)
Paragony można trzymać, jeśli jest jeszcze gwarancja. Jeśli nie to też niekoniecznie jest to komukolwiek potrzebne.
Co do miejsca zakupu. Jeśli kupował kilka- kilkanaście rzeczy foto to wcalę sie nie dziwię, że nie pamietał miejsca. Sam tak mam. I nie ma w tym chyba nic niezwykłego.
Dla mnie dostatecznym dowodem byłby zdjęcia sprzed półtora roku czy roku ( w exifie są wzmianki o n. seryjnym aparatu i łatwo to sprawdzić)
Ten świat powoli schodzi na psy, ukradli ładowarkę, a zostawili aparat i obiektyw.
A tak swoją drogą to wydaje mi się, że na forum wiele osób napisze: "ta oferta wydaje mi się podejrzana nigdy bym tego nie kupił/a." W rzeczywistości gdyby spotkali się z taką propozycją to jedynym problemem byłoby skąd nagle wziąć kasę.