Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Protektor na LCD do 450D

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar jacapa
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Jak kupiłem nówkę 40d to sobie od razu zamówiłem folię na wyświetlacz. Z przyklejaniem zeszło mi dłużej niż to używałem. Może taki szajs mi się trafił że nie mogłem patrzeć na to co robiło się z obrazem na wyświetlaczu. No i w efekcie mam od roku 40d bez ochrony , a wyświetlacz jest jak nowy.
    Jacek Paduszyński
    40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LISU Zobacz posta
    ale po co ...
    na wojne jedziesz?
    te ekraniki naprawde ciezko jest porysowac, nawet jak dynda aparat na pasku i ociera sie ciągle o suwak ..
    kompletnie nie dbam o ekranik, czy mi sie porysuje czy nie, wsuwam na scisk w torbe, ocieram o ciuchy i NIC. normalnie jak na złość zero rys.
    moim zdaniem to totalnie zbędny wydatek, w dodatku ty przedstawiles to tak jakby to byla sprawa zycia lub smierci
    No widzisz,ja mam od grudnia 2008 450-tke i tez juz mam jedna ryse, ktora moze nie dziala mi na nerwy, ale jak bedzie ich wiecej to zacznie.. Body caly czas w plecaku foto tylko jak uzywam to poza. Zaluje, ze wczes niej nie kupilem

I nie jest to tylko kwestia komfortu psychicznego, ale tez kwestia pozniejszej odsprzedazy gdzie ludzie potem marudza, a bo to porysowane etc.

Nie rozumie po co te szydercze usmeichy, nie uzywasz to nie uzywaj, wyglos swoj poglad, a nie smiej sie z innych.
    Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    I nie się już zdjęć robić ? Aparat do wyrzucenia ?
    Tak, auto tez jezdzi jak ma rysy, ale nie wkrurzaja cie one?

A co do tematu to poszukaj na allegro folii ochronnych nalepianych bezklejowo, tylko nie kuppuj najtanszych folii za 10 zl. Nie wiem jak do aparatow, ale do komorek dosc popularna i dobra (sam przetestowalem dwukrotnie) jest firma Brando.
    Ostatnio edytowane przez Merauder ; 06-07-2009 o 09:16
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merauder Zobacz posta
    Tak, auto tez jezdzi jak ma rysy, ale nie wkrurzaja cie one?
    Pudło maksymalne Od stycznia mam lekko pęknięty zderzak w prawie nowym samochodzie i za cholerę nie mogę się zebrać do naprawienia - właśnie dlatego że auto jeździ i to jeździ bardzo dobrze
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Pudło maksymalne Od stycznia mam lekko pęknięty zderzak w prawie nowym samochodzie i za cholerę nie mogę się zebrać do naprawienia - właśnie dlatego że auto jeździ i to jeździ bardzo dobrze
    Dobrze tylko wez pod uwage, ze sa ludzie, ktorym to przeszkadza, nie kazdy musi miec takie same poglady, a wiec zadne pudlo.

Ponadto zobacz co zrobiliscie wraz z jednym przedmowca, zamiast w gole cos wniesc do tematu, pomoz koledze to trolujecie wysmiewajac sie z niego. Nie macie nic do powiedzenia w temacie to darujcie sobie zasmiecanie watku.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Uprawnienia umieszczania postów