Udostępniłem wersje 1.6.5 programu.
Dodałem możliwość zarządzania pozycjami listy "Wyślij do" (systemowe menu kontekstowe) z poziomu okna konfiguracyjnego programu.
Udostępniłem wersje 1.6.6 programu.
1. Poprawiłem wyświetlanie daty w przypadku zmiany rozmiaru zdjęć do wielkości ramki.
2. Zmieniłem algorytm demozaikowania obrazów RAW na AHD (Adaptive Homogeneity-Directed).
Nieźle, się soft rozwija jak lelijaAż by się chciało changeloga zobaczyć!
40D, chiński grip, Tokina 12-24/4, Tamron 28-75/2.8, 50/1,8, 85/1.8, Speedlite 580EX,
Capture One 5, GIMP, Machinery
Nie wiem czy czegoś nie pominąłem, ale historia zmian wygląda jakoś tak.
Fajnie się o tym czyta, jeszcze tylko wersję na Maka poproszę i wypróbuję..
Powodzenia w rozwijaniu programu!
a po pewnym czasie uzytkowania tego programu uwazam go za OK. robi to co ma robic i dziala.
Udostępniłem wersje 1.6.8 programu.
1. W przetwarzaniu grupowym, umożliwiłem przetwarzanie plików posiadających te same nazwy, ale zapisanych w różnych katalogach (powtarzające się nazwy są numerowane)
2. W przetwarzaniu grupowym, dodałem mechanizm odczytu plików na zakładkę (następne pliki są wczytywane w trakcie przetwarzania poprzednich).
Mam prośbę do ludzi dobrej woli, obytych z obcymi językami.
Chciałbym udostępnić wielojęzykową wersję programu SNS-Resizer, jednakże potrzebowałbym tłumaczenia tekstów występujących w programie.
Gdyby ktoś był skory do pomocy, tutaj dostępna jest polska lista tekstów.
Udostępniłem wersję 1.7.0 programu.
1. Dodałem możliwość wyświetlenia interfejsu w języku angielskim.
2. Zmodyfikowałem wyświetlanie nieprzeźroczystej ramki tak, aby ramka ta nie zakrywała treści zdjęcia.
Wielkie dzięki dla tiroya za angielskie tłumaczenie.
Ostatnio edytowane przez Pebal ; 15-08-2009 o 06:12