Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Hiszpania [ekonom]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MatusP Zobacz posta
    A ja właśnie godzinę temu wróciłem z Barcy . Poważnie. W Parku Guell byłem, a jakże, ale kompletnie nie przypadł mi do gustu i nie mam stamtąd żadnych ciekawych zdjęć. Tzn. nic ciekawszego, niż pierwsze cztery.
    Ale tej Grenady, czy innej Alhambry nie kojarzę.
    A mi park sie podobal, jedno z ciekawszym miejsc w Barcelonie.
    Załuje, ze nie zobaczylem fontant na wzgórzu Montjuic.

Tylko te pierwsze 4 fotki sa z Barcelony, reszta jest z Granady (miasta w poludniowej czesci Hiszpanii).
    Canony
    "Staraj się pokazać to, czego bez ciebie nikt by nie zobaczył." - Robert Bresson
    WWW : http://www.fotosy.net

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonom Zobacz posta
    Załuje, ze nie zobaczylem fontant na wzgórzu Montjuic.
    To tam gdzie jest stadion olimpijski? Przypadkiem byłem tam jak trwał pokaz. Całkiem przyjemnie to wygląda. Ogólnie ta okolica stadionu olimpijskiego, wzgórze itd itd to moim zdaniem najlepsza część Barcelony.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    To tam gdzie jest stadion olimpijski? Przypadkiem byłem tam jak trwał pokaz. Całkiem przyjemnie to wygląda. Ogólnie ta okolica stadionu olimpijskiego, wzgórze itd itd to moim zdaniem najlepsza część Barcelony.
    Moze masz jakieś ciekawe fotki ze wzgórza? niestety ja bylem tylko na jakimś tarasie widokowym na tej górze i te ciekawsze obiekty omineliśmy.
    Canony
    "Staraj się pokazać to, czego bez ciebie nikt by nie zobaczył." - Robert Bresson
    WWW : http://www.fotosy.net

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów