Wszystko zależy od tego jak cenisz 1h swojej pracy?Zamieszczone przez easyrider
P.S. Oczywiście gratuluję efektu; ze zdjęcia wynika, że zrobiłes to prefekcyjnie. Co jednak nie zmienia mojej opinii na temat finansowej sensowności tej pracy.
Wszystko zależy od tego jak cenisz 1h swojej pracy?Zamieszczone przez easyrider
P.S. Oczywiście gratuluję efektu; ze zdjęcia wynika, że zrobiłes to prefekcyjnie. Co jednak nie zmienia mojej opinii na temat finansowej sensowności tej pracy.
Ha, widze ze bedziesz mial sporo zamowien jesli zechcesz wykonac jeszcze kilka takich wezykow- ja w kazdym razie biore!
tylko jeszcze powiedz na ile sobie to wlasnie cenisz
![]()
Martin Gorczakowski
Allegro
Polecam zainteresowanym
Fajnie to wygląda, ale wydaje mi się, ze to dalej za drogo... Szkoda.
No tak, racja Adidt, to te same o ktorych ktos pare postow wyzej wspomnial, ze po 17$ chodza na ebayu - przy obecnym kursie wymiany wychodzi okolo 50zl, a u nas 150zl :/ niestety, ale to jednak za duzo troche..
Martin Gorczakowski
To juz jednak wole doplacic ok 100zl za oryginal Canona niz jakas chinska podrobe ktora rozleci sie nie wiadomo kiedy.Zamieszczone przez artpl
Albo za taka sama cene sprowadzic przez znajomych (jak sie jakichs ma) z USA za dokladnie tyle samo - tam po 5-$ chodza.
Niestety - ta oferta jest za droga vs zbyt niepewna.
A moze jednak ktos mi zrobi taki?![]()
Bardzo dziekuję za te info. Właśnie myślałem żeby poszukać coś takiego w sieci. Konstrukcja prosta a ile sobie za to liczą w Canon'ie!!!!Zamieszczone przez przemo_21
Można jeszcze pomyśleć o TC 80N3 - czyli z wbudowanym licznikiem i czasomierzem ale zaczne od emulacjiRS 80N3, mam nadzieje że w tym roku nasąpi realizacja.
Dzięki
już 10D
+ stary Canon 500N
trochę innych dodatków i kilka zabytków (Ami66, Kijew 19...)