Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: jak podpisywac fotografie?

Widok wątkowy

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mssk Zobacz posta
    Drodzy koledzy, jeśli już dojdziecie do porozumienia, czy podpis szpeci zdjęcie, czy nie, to zainteresujcie się darmowym programem FastStone Photo Resizer.
    W wyjątkowo prosty sposób dodaje się m.in. znak wodny. Osobiście polecam.
    Poniżej zamieszczam próbkę, jak wygląda podpis dodany tym programem. Oczywiście sam podpis można wykonać w innym programie.
    tez wyglada tragicznie
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez jz7 Zobacz posta
    Nie chce was martwic, drodzy koledzy, ale te wszystkie nakladane podpisy i adresy stron sa ohydne i preszkadzaja w ogladaniu zdjec. Jesli chcecie zeby ogladajacy was traktowal powaznie to nie robcie polprzezroczystych nakladek z adresem jakbyscie byli jednym z wielu smiesznych polskich portali co wszystko obrandowuja.

Niech was reprezentuja jakosc zdjec, a nie podpisy. W zadnym portfolio naprawde wartym obejrzenia nie widzialem zeby autor sie wyglupial w ramki i podpisy i to co sprawilo ze galeria autora zyskala duza popularnosc nie byl jakis obrzydliwy napis na fotce, natomiast czesto sie amatorzy w to bawia z obawy ze przepadnie im jakas wymarzona szansa na milion dolcow. Jest to rownie i piekne co data wydrukowana na odbitce (pamietacie to?).

Tylko moje przydlugie 0.02PLN. Zapewne wielu sie nie zgodzi, ich wybor.
    widocznie robisz slabe zdjecia, ja nie jestem mistrzem, a juz kilkanascie razy widzialem kradzione z mojej strony zdjecia, tylko czesc znalazlem po linku do mnie, kiedy licencja mowila jasno ze ma byc imie nazwisko autora, wiec od dzis nie zamieszczam bez watermarka ala NG, jak juz wczesniej wkleilem link
    Ostatnio edytowane przez adzi ; 04-07-2009 o 15:23 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów