i tak cale szczescie ze nie dali trybow automatycznych na pokretle tylko schowali je do menu... no niby nie schowali, bo to nie to samo.. ale gdy pierwszy raz przeczytalem odrazu mi sie skojazylo![]()
i tak cale szczescie ze nie dali trybow automatycznych na pokretle tylko schowali je do menu... no niby nie schowali, bo to nie to samo.. ale gdy pierwszy raz przeczytalem odrazu mi sie skojazylo![]()
http://www.ifa-show.com/2005/canon_r...on_eos_5d.html poogladajcie sobie , juz niewiem tyle watkow jest na temat 5d juz sie pogubilem , jesli ktos wie jaka bedzie cena 24-105 to prosilbym o info bo juz za miesiac zamierzam go miec , tak wiec postaram sie zrobic solidne testy przy pomocy mojego kolegi ktory sie na tych sprawach zna
1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII
Czekamy z niecierpliwoscia.Zamieszczone przez Krakers
a to ja zapodam innego linka, sample z piatki, i o ile powala mnie portret robiony na 85mm f1:1,8 (portret jak latwo wyczytac robiony juz przy przeslonie 2) to w oslupienie wprawia "jakosc" eLki 17-40... nie chce rozpetywac kolejnej wojny w ktorej znowu beda cytowacpo prostu sampel mowi sam za siebie...
http://web.canon.jp/Imaging/eos5d/ht...sample_1e.html
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Czy mnie się tylko wydaje, że te zdjęcia PSute są?
Niby mozna je troche poprawic ale rewelacyjne to nie bedzie. Jakos skopane zostaly juz na pierwszym etapie robienia zdjecia albo obrobki.Zamieszczone przez rysiaczek
100%:
no nie bardzo chce mi sie wierztc zeby je PS-ocili a tymbardziej PS-uliwszak maja byc haj bahbardzueh syriowe by moc ocenic jaos obiektywu, moze tak po prostu dziala Full Frame z 17 mm? albo to byla cholernie felerna sztuka... kto to wie...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
ja tam zaczynam zbierać. i tak zajmie mi to z jeden rok aż stanieje do dychy pozatym tak czy inaczej to jest 1:1 a na to od zawsze czyt. od kiedy posługuję się cyfrą czekam. może przesadzam ale mam nowy cel w życiu... bo na jedynki i tak mnie nie stać![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |